Tuleje metalowo-gumowe tylnej belki-wymiana???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie Forumowicze! Czy ktoś z Was ma doświadczenie w wymianie tulei tylnej belki. czy jest to zmudne i trudne do wykonania samemu? jaki jest orientacyjny koszt wymiany w ASO lub w innym dobrym warsztacie oraz u"p. Ździsia" w garazu. Pozdrawiam imovane.

u mnie było tak wyciagnieta tylna belka i ten gosc u ktorego to robiłem nie pierdzielił sie stare wypalił palnikiem guma sie spaliła i wyleciały a nowe guma nasmarowana jakims smarem i w imadle wcisnieta tak u mnie robił i jest spoko a co do ceny 75zł za wszystko z wyciagnieciem i załozeniem belki to chyba nie jest drogo.powodzenia

co za kretyn z tego gościa,jak mu sie chciało belke wyciągać.Ja to robie na aucie za około 60zł.

przed chwila ty mi pomagałes teraz ja ci pomogee chyba !! Czytałem ze da sie to zrobic samemu i nawet nie jest to tak straszne ponoc da sie zrobi jakies cudo co ładnie wcisnie te tulejki z sróby i nakretki ja sma za nieługo bede kombinował!!

Krakusy są "debeściaki" wiedziałem
Czy Seba_Dominika pracuje w Cichym Kąciku przy Piastowskiej???

Już nie.Teraz na 29Listopada

a ja tego typa poszukuje od dawna seba odezwij sie albo daj jakies namiary na siebie najlepiej gg na priv

Zdrada essiego cabrio z nowym dachem dla "masturbishi"???

no jasne ze sie da wyobraz sobie to to taka jak by rurka smarujesz tuleje jakis czyms sliskim ( hahah cos do nawilzania) przekładasz przez otwor jakas srobe w miare długa z jednej strony duza podkładka potem jeszcze koncowke tej sroby prze odtwor w belce i na koniec tez duza podkładka z nakretka i krecis zpowoli tu sciska i ciagnie hahah jejku jak to obrazowo mam nadzieje ze wiesz o co chodzi

Ale za to jakie fajne.najlepiej mieć prase przenośną,ale wszystko da sie zrobić.

ja wymieniałem te tuleje jakieś 30kkm temu u pana "Zdzisia", a tuleje kupione jakieś zamienniki. Nie pamiętam ile zapłaciłem, ale nie wytrzymały 30kkm i obie aż sie rozwarstwiły.

Teraz postanowiłem "dołożyć" i wymieniłem je w ASO.
Tuleje po 79zł, wymiana obu - 117zł. + rok gwarancji.

Teraz mam w samochodzie CISZE... bo wcześniej to czasem mnie ku...a brała tak to stukało i piszczało.

Pozdro.
bziku