Czym się różni...? !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam b.ważne pytanie! Potrzebuję szybkiej odpowiedzi, bo jutro chyba będę kupował. Czym się różni maglownica (94r prod) od maglownicy (96r prod)- obie ze wspomaganiem. Czy ta z 94 r bedzie pasowała pod kolumnę kierowniczą auta z 96 roku? W starszych maglach jest chyba inny taki krótki króciec (ząbkowany) na połączeniu z kolumną? W nowszych chyba jest ,,gładki"

wydaje mi sie ze skoro jest do 96 roku to znaczy ze byla jakas zmiana w przeciwnym razie bylaby kreska tak jak np przy czesciach do essich 95-00 .... na twoim miejscu kupilbym ta ktora jest do rocznika twojego auta... szkoda nerwow i pieniedzy

ps chyba ze masz skladaka !

prawdopodobnie firmą do starszych modeli robiła firma TRW a do młodszych (gorsza, bo robiła przekładnie nierozbieralne - zaprasaowane ) - WUELFRATH - czy jakos tak

gdybyś miał zdjęcie to bym Ci powiedział jaka

ja wywaliłem u siebie tego złoma i wstawiłem TRW ze starszego rocznika, tylko trzeba sprawdzić wcześniej czy przewody będą pasowały do pompy wsp.

Sprawdziłem, przekładnie ze wspomaganiem montowane do modeli roku 94, są trochę inne niż te stosowane od modeli roku 1995(podobnie jest z pompami wspom.). Ja potrzebuję taką od modelu conajmniej 95.(z wkręcanymi przewodami hydr.). Przekładnie mam TRW-auto z 09/96r

Cytat:
2006-08-24 09:39:47, marojaro pisze:
Sprawdziłem, przekładnie ze wspomaganiem montowane do modeli roku 94, są trochę inne niż te stosowane od modeli roku 1995(podobnie jest z pompami wspom.). Ja potrzebuję taką od modelu conajmniej 95.(z wkręcanymi przewodami hydr.). Przekładnie mam TRW-auto z 09/96r

ja mam przekładnię TRW i mam wcskane przewody
te z wkręcanymi to raczej wuelfrath

Ja mam maglownice z mk7 pasuje do mojego mk6