[S] Felgi 12+opony zimowe, 13 opony zimowe, 14felgi + opony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stalowe felgi z kołpakami DU z nawiniętymi oponkami Dębica Furio 185/65 w b.dobrym stanie. Niedawno kupowane, są po jednym sezonie. Przerzucilem sie na alumki '15 i te będą mi zbędne. Niezbyt wiem ile za nie moge wziąść tak więc prosze o wypisywanie ofert w tym temacie.

Dodatkowo mam w piwnicy oponki zimowe z Tico 12 z felgami w stanie b.dobrym i opony 13 zimowe 175/60 bodajze jutro sprawdze przejechaly jeden sezon a pozniej zmienilem autko na espero i nie podejdą a szkoda bo jeszcze za nie raty spłacam

Jesli ktos zainteresowany, matka żona córka syn ma autko do ktorego podejdą oponki lub felgi z mojej oferty prosze pisac a napewno sie dogadamy. Wszystkie opony w b.dobrym stanie na kilka sezonów.

[ wiadomość edytowana przez: 3Dm dnia 2006-08-22 19:17:22 ]

Ja swoje 14" (BMW) z rocznymi oponkami Fulda Diadem Linero w rozmiarze 185/60 sprzedałem za 450 PLN

Ewentualnie zamienie sie z kims na opony zimowe lub letnie 15 za którąś z poniższych pozycji

yyyyyyyyyy nie oszukuj

ok oponki (Furio) maja jeden sezon a nawet w sumie pol, ale nabite 15-20tys km + to co zrobiles od kupna

klubowiczy sie w konia nie robi ...
pyknij na allegro ktos je lyknie

Cytat:
2006-08-22 20:36:23, ETomek_GT pisze:
yyyyyyyyyy nie oszukuj ok oponki (Furio) maja jeden sezon a nawet w sumie pol, ale nabite 15-20tys km + to co zrobiles od kupna klubowiczy sie w konia nie robi ... pyknij na allegro ktos je lyknie

Przeciez napisalem że po jednym sezonie:

"Dębica Furio 185/65 w b.dobrym stanie. Niedawno kupowane, są po jednym sezonie."

Niedawno kupowane mialem na mysli to ze niektore opony z allegro mają czasem po 8-9 lat nawet. Chodzilo o to ze to świezutka guma a nie 10 letnie weterany ktore sie uchowaly u dziadka w garażu

Gdzie niby oszukuje ?

BTW: Tomku kiedys obiecales mi felgi. Jak to bedzie ? Jesli sie rozmysliles to napisz bo jakos nie mam kontaktu na GG z Toba

[ wiadomość edytowana przez: 3Dm dnia 2006-08-23 11:29:17 ]

Panowie nie mowcie ze nie ma chetnych na te do niedawna moje debice guma swieza 20tys po 80% autostrada maja za soba (wiec w sumie dotarte) ... nic tylko kupowac

Kolega napewno tanio odda

Za te kółka do ticacza to ile.
Rozumiem że debica to letnie?

Cytat:
2006-08-22 02:10:29, 3Dm pisze:
Dodatkowo mam w piwnicy oponki zimowe z Tico 12 z felgami w stanie b.dobrym i opony 13 zimowe 175/60 bodajze jutro sprawdze przejechaly jeden sezon a pozniej zmienilem autko na espero i nie podejdą a szkoda bo jeszcze za nie raty spłacam Jesli ktos zainteresowany, matka żona córka syn ma autko do ktorego podejdą oponki lub felgi z mojej oferty prosze pisac a napewno sie dogadamy. Wszystkie opony w b.dobrym stanie na kilka sezonów.

jak tu nie ma chętnych to wejdź tutaj i daj ogłoszenie, jest tam trochę właścicieli tikaczy więc i zainteresowanie będzie większe.

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-24 16:03:23 ]

Cytat:
Rozumiem że debica to letnie?

Debice sa wielosezone

Cytat:
2006-08-24 15:51:53, Navi pisze:
Za te kółka do ticacza to ile. Rozumiem że debica to letnie?

Te koła to zimowe są. Oddam za 300zł.

Cytat:
2006-08-22 02:10:29, 3Dm pisze:
Stalowe felgi z kołpakami DU z nawiniętymi oponkami Dębica Furio 185/65 w b.dobrym stanie. Niedawno kupowane, są po jednym sezonie. (...)

Jak się spisywały? Nie ślizgały się za bardzo (miałem kiedyś Debice - jeszcze w Skodzie105 , to ślizgały mi się nawet na suchym ).
Głośne są czy ciche?

W jakim stanie są felgi? Ja mam trochę kwadratowe , dwie mam od Rabbita (jeszcze raz dzięki) ,ale dwie jeszcze czekają na wymianę

Za ile rozstałbyś się z całym kompletem?