Nowe Kapucie dla mojej zabaweczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hey,

Szukalem oryginalnych felg fordowski z pakietu ST200 - niestety deficytowy towar - a jak juz jest to ceny kosmiczne jak na uzywke - w normalnych pieniadzach trudno cos znalezc. Dlatego postanowilem jednak odbiec od oryginalu i zakupic inne felgi. Oryginal ST200 ma ~14 szprych Te ATS DTM ~18 - bardzo podobne do oryginalow z ST220. Ocencie sami jak to wyglada.

O a tu na koniec taka ciekawostka tuningowo stylingowa - MDO jako pojazd slubny ) :beer:

w skali szkolnej 6

sliczne!! rewelka!! ja chce takie u siebie!!

ale fele z st 220 maja 5 srób jak ty chciałes je załozyc do mondka st 200?

Cytat:
2006-08-27 22:06:13, fryszard pisze:
ale fele z st 220 maja 5 srób jak ty chciałes je załozyc do mondka st 200?

oj czytać całe a nie tylko koniec.. fever napisał na poczatku że od ST200 a na końcu mu się pomyliło i napisał ST220 .. wiadomo o co chodzi. chciał 17 cali oryginał od st200 i chyba by lepiej wyglądąły niż te ale te też sa bardzo ładne i wyglądają w porzadku na aucie

Felunie autko też

Śliczne mondeo, najładniejsza wersja mondka zdecydowanie, fele tylko szprychy 3x TAK

Cytat:
2006-08-27 23:52:58, VinCe pisze:
oj czytać całe a nie tylko koniec.. fever napisał na poczatku że od ST200 a na końcu mu się pomyliło i napisał ST220 .. wiadomo o co chodzi. chciał 17 cali oryginał od st200 i chyba by lepiej wyglądąły niż te ale te też sa bardzo ładne i wyglądają w porzadku na aucie

sorki sorki mój błąd wczoraj byłem lekko po spozyciu wiec mogło mi sie pomieszac

Fever, czy był to Twój ślub ? Czy tylko użyczyłeś pojazdu ?

Cytat:

VinCe - orginały ST200 mają ET49,5 i chyba wiesz jak to wygląda na autku - ja dlatego zamieniłem swoje z kolesiem co miał bardzo prosty wzór i fela wygląda z daleka prawie jak 18-tka

Druga sprawa Michale, to Ty też niezbyt dokładnie się wczytałeś - fever napisał że jego nowe fele są bardzo podobne do tych z ST220 - gdzie też jest 18 szprych

Cytat:
2006-08-28 11:17:05, MAG pisze:
VinCe - orginały ST200 mają ET49,5 i chyba wiesz jak to wygląda na autku - ja dlatego zamieniłem swoje z kolesiem co miał bardzo prosty wzór i fela wygląda z daleka prawie jak 18-tka Druga sprawa Michale, to Ty też niezbyt dokładnie się wczytałeś - fever napisał że jego nowe fele są bardzo podobne do tych z ST220 - gdzie też jest 18 szprych

pierwsza sprawa te są ładne ale tamte jakoś lepiej mi leżą to tylko takie moje zdanie . a drugiego masz racje.. z kolei ja nie doczytałem .. dobra.. zmęczony byłem.. jak frysiek może to ja tez mogę

furak kozak
fele tez moga byc
ale w oryginalnych od st jakos ladniej sie prezentuje

Cytat:
2006-08-28 09:16:13, KriSSo pisze:
Fever, czy był to Twój ślub ? Czy tylko użyczyłeś pojazdu ?

Na szczescie jeszce nie - na razie uzyczalem

fajnie się prezentuje na tych alu

Fiu fiu

co tu dużo bede pisał naprawde ładnie sie prezentuje, gratuluje zakupu