Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zwirowaty gliwice | 2006-08-24 23:12:17 zobacz czy napinaczy nie masz wystrzelonych |
zwirowaty gliwice | 2006-08-25 11:55:53 wystrzelone sa prawie calkiem pociagniete w dol. porownaj lewy z prawym |
jurek13 E-46 328 Warszawa | 2006-08-27 00:14:38 Witam
Zwirowaty sprawdzilem napinacze wiem na 100% ze są dobre bo organoleptycznie wyglądają tak samo a poza tym pomierzyłem ich rezystancje i oba maja w granicach 2 OMY. Kabelki też sprawdzilem i na 99% są dobre, czyli widze ze dalej trza szukac, słuchaj czyli teraz ta tasma pod kierownicą, czy mozesz mi wyjasnic troszke lepiej na jakiej podstawie twierdzisz ze to moze byc ta tasma, czy miales moze juz znią jakies przejscia, czy to sie jakos psuje bo jest podatne na cos (warunki, zgiecia itd.) z drugiej beczki, widze ze chyba było zos z drzwiami kierowny robione, poniewaz szyba kierowcy skrzypi, a jezeli tak to moze tam tkwi przyczyna, bo przeciez tam tez jest poduszka jak myślisz, rozbierałeś moze drzwi juz kiedys od kierowcy??? bo ja mam zamiar rozebrac ale tez jeszcze nie wiem jak zeby nie uszkodzic tam siedzacej poduszki. aha jeszcze jedno podnioslem dzisiaj wykladzine i pod siedzeniami , oczywiscie pod wykladziną po lewej stronie dla siedzenia kierowcy i po prawej dla pasazera (mozna powiedziec ze przy progach) są zamontowane jakies kostki tak jakby czujniki COTO JEST????? pozdrawiam serdecznie |