[k] 125p 2.0 DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do jazdy .Najlepiej z Podkarpacia
markiej@interia.pl

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-07-14 16:31:55 ]

ile jestes w stanie dac ????

a w dziób chcesz?

szkoda że chcesz 2.0 . bo ja mam 1.3 rozwiercone na 1.6
jak coś to sprzedam za jakieś marne grosze

cuś kolo 5000

Cytat:
2006-07-05 21:33:29, Poramancza pisze:
a w dziób chcesz?

nie dzieki

może chcesz mojego??
poszukaj na forum to sie dowiesz co tam jest....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

no niestety moge zaoferowac tylko 1700zl bo praca sezonowa i umowe mam na 4 miechy wiecej nie jestem w stanie ukopac. moge najwyzej dozucic mojego kaszalota ( wart ok 400zl bez felg)

Cytat:
2006-07-05 21:46:44, mar125 pisze:
może chcesz mojego?? poszukaj na forum to sie dowiesz co tam jest....

hmmm 149 stron moze znajde

Cytat:
2006-07-06 21:22:07, Markiej pisze:
no niestety moge zaoferowac tylko 1700zl bo praca sezonowa i umowe mam na 4 miechy wiecej nie jestem w stanie ukopac. moge najwyzej dozucic mojego kaszalota ( wart ok 400zl bez felg)

auto potrzebujesz na teraz czy moze byc np w polowie sierpnia ???? bo teraz nim wyjezdzam i potrzebuje go

bimber , ja naprawde docieram auto i moge sie z nienacka wybrac do Kraka , jebnąć CI ?? pamięaj ze w chuj większy od ciebie miętczaku jestem , będzie bolało...

Cytat:
2006-07-06 22:57:03, Blady pisze:
bimber , ja naprawde docieram auto i moge sie z nienacka wybrac do Kraka , jebnąć CI ?? pamięaj ze w chuj większy od ciebie miętczaku jestem , będzie bolało...

przyjedz,bardzo chetnie zobacze jak to jedzi a to ze jestes wiekszy hmmmm no moze,ale masz juz swoje latka a ja mlody i zwinny jestem ,uciekne ci

a na co tu patrzec?nie slyszales ze te pojemnosci nie jezdza? jakis koles tak twierdzil

jak zaczne CIe gonić moim 1600 to Cię dogonie i nawet nie będziesz wiedzieć kiedy ja Ci radze przestań świrować , bo ten Twój parch to jest wart no góra 1000 zeta a za tyle to chyba nie puścisz??

Cytat:
2006-07-06 22:59:00, bimber1 pisze:
przyjedz,bardzo chetnie zobacze jak to jedzi a to ze jestes wiekszy hmmmm no moze,ale masz juz swoje latka a ja mlody i zwinny jestem ,uciekne ci

ale ja blademu pomoge wiec bimber mozesz miec klopoty....

stało coś odstatnio białego dohc w krakowie na olszy do sprzedania - moze PG coś o tym wie?

ja wiem co to stalo bo to mojego kolegi.i nie białe tylko kremowe 2.0 na wtrysku w kancie.tylko ze on chce za to dosc duze pieniadze to raz a dwa tam juz chyba buda troche leciala.ale w sumie to do konca nie wiem

Od bimbera to nie kupuj, zajechane strasznie, sam widzialem jak tym gumy pali na kazdym skrzyzowaniu

Znaczyć sie, że mamy kolejną akcje "wybij mu to ze łba"?

Cytat:
2006-07-06 23:38:08, tadzik128 pisze:
stało coś odstatnio białego dohc w krakowie na olszy do sprzedania - moze PG coś o tym wie?

byl taki w Krakowie ladny bialy na motylkach 14' ale sie spoznilem 2 godz i poszedl mi sprzed nosa

Cytat:
2006-07-06 22:53:52, bimber1 pisze:
auto potrzebujesz na teraz czy moze byc np w polowie sierpnia ???? bo teraz nim wyjezdzam i potrzebuje go

jak nic nie wyKOMBInuje to sie zgadamy (ładny szary kombiaczek na oku. niestety 1.5 ale po pieniadzach )