( Badanie rynku ;] ) Jakie palicie papierosy i ile płacicie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie Chciałbym się dowiedzieć od palaczy, jakie fajki kupujecie, ile palicie i po ile kupujecie kartonik Kupujecie w sklepie czy z mety? Oraz co sądzicie o papierosach Saint George Pytanie do tych mniej wybrednych palaczy

Nie pal to szkodzi pij wodke Boguś linda tez pije

Pall Malle Lighty 5,50 za paczkę, ew Lucky Strike 6,90 a jak mam ochotę na lans to Davidoffy 7 za paczkę

Linda pije mleko a wy jak będziecie palic to nie urośniecie.

nie pale i dobrze mi z tym

12sty dzień nie pale a paliłem malborki mentolki

malborki lajty

Rejs_Di, furious spawacz i niszczyciel, demoluje Poldki i Kanty jeżdżąc stylem dalekim od normalnego, lubi zapiąć boka, nie pali...

A całkowicie sie przekonałem do tego jak sie kiedyś cmoknąlem z pewną () laską i miałem wrażenie jak bym się przyssał do popielniczki

Brakowało jej tylko do tego jeszcze szerokiego uśmiechu w stylu

Cytat:
2006-08-18 09:03:03, Blady pisze:
Linda pije mleko a wy jak będziecie palic to nie urośniecie.

Ja pamiętam jak Frac palił Camele

Nie pale, szkoda kasy i zdrowia.

rzucilem
ale zanim rzucilem palilem tylko marlboro 100 zadnego innego gowna nie palilem.wolalem nie palic nic niz palic cos innego

czasem pale ale zadne z powyzszych

Lepiej Stasiek powiedz ile placisz za paczke...

duzo za duzo - a paczki małe....

Ja też nie pale, ale tak jakoś pytam bo granica blisko wsumie 70 km w obie strony

Cytat:
2006-08-18 13:38:34, CarvMachine pisze:
Nie pale, szkoda kasy i zdrowia.

Otóż to! Wystarczy mi, że moje eFeSO pali tyle ile mu wleje więc dla mnie na palenie i tak by kasy nie było. Przynajmniej mnie to nie zabija, nie powoduje raka, nie szkodzi mi i osobom w moim otoczeniu i co tam jeszcze .

Ja niepale i niemam problemu I tez nigdy niepalilem(nalogowo)

Kiedys spalilem motorower marki jawa i to mi wystarczylo a i tez instalacje w maluchu spalilem,tak wiec milych przygod z paleniem niemialem.

Palenie zabija

West Ice
3.6 euro-paczka
A w paczce tylko 17 sztuk

niema to jak puścić z dymem kase i gówno z tego mieć
i to pie*dolenie że papierosy uspokajają
rower byście sobie kupili a nie fajki

przeszkadza Ci? jak nie palisz to na h** wszedles w ten topic i jakies morały prawisz?