Kupię niedrogi, a nawet tani zestaw CB do złomiaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem kompletnym amatorem jeśli chodzi o cb radia. Chciałbym kupić jakiś komplet radio-antena silnie tanio, żeby pobawić się i zobaczyć czy złapię bakcyla w tym temacie. Może ktoś chce coś takiego sprzedać?

Jezeli chodzi o nowe to okolo 450zl musisz wydac na cb razem a antenka. A bakcyla zlapiesz napewno. Ja juz nieumiem bez CB jechac

Póki co chcę spróbować z używanym sprzętem i znacznie tańszym, a później się zobaczy

parę postów wyżej/niżej...

Ten już sprzedany....

Jak sądzicie, warto dać 190zł. za używanego unidena 510?

Moge sprzedac sprawna ONWE MK1. Sprzet sprawny. Cena 150 zł

ja doszedlem do wniosku ze nie potrzebuje i sprzedalem

No i kupiłem za 180zł. Unidena 510 xl za 180zł.

Cytat:
2006-08-23 15:04:25, Andy335 pisze:
No i kupiłem za 180zł. Unidena 510 xl za 180zł.

Trochę się spóżniłam, ale jak ktoś chce kupić CB z anteną (na magnes na klapę), gruchą i sprawne to musiałby do mnie przyjechać do Katowic marka taka jak kupił autor cena taka sama, ja nie umiem się tym posługiwać ale jak kupowałam to sprzedawca pokazywał i demonstrował że jest sprawne. Kupujący musiałby sobie sam to ustrojstwo wymontować co by nie uszkodził mi reszty.

Cytat:
2006-08-27 08:49:24, Marzenkachilsz pisze:
ja nie umiem się tym posługiwać

To tak działa jak żelazko z nawilżaczem, albo mikser. Chcesz strzał pary/miksować/mówić naciskasz/przekręcasz guzik przy tym czymś co trzymasz

Cytat:
2006-08-27 09:02:21, piotr_ek pisze:
To tak działa jak żelazko z nawilżaczem, albo mikser. Chcesz strzał pary/miksować/mówić naciskasz/przekręcasz guzik przy tym czymś co trzymasz

O jej to w takim razie ja się poddaję to bardziej skomplikowane od maszyny do szycia ja wysiadam ...

Cytat:
2006-08-27 12:12:47, Marzenkachilsz pisze:
O jej to w takim razie ja się poddaję to bardziej skomplikowane od maszyny do szycia ja wysiadam ...

Nie przesadzaj... spójrz na pralkę. Nie dość, że kółko z 20 opcjami to jeszcze ze 4 guziki i weź tu ustaw, jak możliwości jest kilkaset.

Cytat:
2006-08-27 12:12:47, Marzenkachilsz pisze:

To jest duuuuużo prostsze. I bezppieczne - palca nie przyszyjesz

Cytat:
2006-08-27 08:49:24, Marzenkachilsz pisze:
ja nie umiem się tym posługiwać ale jak kupowałam to sprzedawca pokazywał i demonstrował że jest sprawne.

To po cholere było kupować

Cytat:
2006-08-27 12:29:00, krzychu_ch pisze:
To po cholere było kupować

No wiesz co Krzychu ? jak możesz ? miałam kupić bez CB jak koleżanka z pracy ma !!! A ja to co gorsza

No fakt

Cytat:
2006-08-27 12:20:40, Navi pisze:
To jest duuuuużo prostsze. I bezppieczne - palca nie przyszyjesz

Może i prostrze ale bardziej niebezpieczne od maszyny do szycia , bo słowem przez CB można zabić ...

Cytat:
2006-08-27 12:35:17, Marzenkachilsz pisze:
No wiesz co Krzychu ? jak możesz ? miałam kupić bez CB jak koleżanka z pracy ma !!! A ja to co gorsza

No a potem człowiek się dziwi skąd ona ma tego kochanka... bo koleżanka ma to ona też musi mieć