MotoNews.pl

E-34 bez pilota?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
kolega kupił okazyjnie E34 kombi, full opcja, skora, klima, pełna elektryka, webasto (odlaczone )
Wszystko pieknie tylko dostal jeden kluczyk, plastik. nie ma pilota ?
Dziwne, na desce jest dziura po chyba diodzie od alarmu.

Pytanie jak sprawdzic czy ma alarm? czy to wszytsko bylo kiedysw pod pilotem? Jesli tak to gdzie taki pilot kupic?

Czy zamkniecie kluczem od strony pasazera przedniego tez powinno uaktywnic alarm?

Poradzcie od czego zaczac?
pozdrawiam
Konrad

Cytat:
2006-08-24 22:46:00, kufcio pisze:
Poradzcie od czego zaczac? pozdrawiam Konrad

Od wyszukiwarki

taa, wyszukiwarka to podtawa.. znajdz mi cos na ten temat...
Sa tematy typu pilot trup, cos szwankuje w centralnym, alarm świruje itp.
Ale skad ja mam wiedziec czy alarm jest?> skad wiedziec czy pilot byl tylko ja go nie mam?

Proponuje przeczytac ze zrozumieniem raz jeszcze moj post i wtedy odpowiedzic mi jak sprawdzc czy mam alarm na ten przyklad.
pozdr

Cytat:
2006-08-25 20:04:50, kufcio pisze:
Proponuje przeczytac ze zrozumieniem raz jeszcze moj post i wtedy odpowiedzic mi jak sprawdzc czy mam alarm na ten przyklad. pozdr

a co to zmieni czy masz czy nie bo nie kumam i tak nie masz orginalnego pilota więc nawet jak masz alarm to i tak go możesz
nim np. napalić w piecu

Troche te Twoje pytania retoryczne bo niby jak chcesz sprawdzic czy jest alarm? Wydaje mi sie ze jedynie organoleptycznie czyli poszukac np syreny czy sterownika a o tym na forum juz było..

Jezeli na desce jest dziura po diodzie to raczej nie jest to alarm firmowy ale nie precyzyjnie sie okresliłes wiec niewiele wiecej o tym otworze wiemy

Dlaczego zamkniecie od strony pasazera ma uaktywniac alarm? spotkałes sie z takim rozwiazaniem w jakims aucie???

Pilot - po kluczyku mozesz dostac w ASO o czym tez było juz na forum! ale koszta sa zawrotne ...

Proponujer tez zajzec na realoem boc poleciec jakims vindecoderem (tez na forum było)a byc moze cos sie wyjasni

Innymi słowy wystarczy podejsc do tematu ze.. zrozumieniem

pozdrawiam

W mojej starej omedze przy fabrycznym alarmie gdy zamkne drzwi od kierowcy czy pasazera alarm sie wlacza.
Temat zamkniety- daliscie mi trop za ktorym podaze.
pozdr

Jaka jest data produkcji tego E34 (miesiąc i rok)?

95 pazdziernik