Warszawka i okolice w kupie raźniej;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam propozycję do wszystkich klubowiczów z w-wy i okolic wybierających się na zlota 1-3 IX
A mianowicie.......jak w temacie
Zebrać się gdzieś na terenie w-wy albo na wylocie i pojechać do Sulejowa razem i tym samym zacząć nasz zlot z Wielką pompą.
Ja zamierzam wyjechać w piątek ok godz 16-17 tak co by czasu nie tracić i być tam jeszcze za dnia.
Słucham propozycji

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-08-17 12:34:16 ]

Co by czasu nie tracić? Hmm, no cóż my z Madziarką co by właśnie czasu nie tracić to mieliśmy spytać się Cezarego od której, jest "doba hotelowa" bo zamierzaliśmy też być tam za dnia ale... około 12.00

No tak ale ja specjalnie tak napisałem bo wiadomo WORK..i nie wszyscy będa mogli wcześniej.
Narazie zapuściłem posta żeby zobaczyć czy zainteresowanie jakieś bedzie.
Ps. Ja mam cały dzień wolyny jak by co.....

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-08-16 14:00:29 ]

My raczej będziemy jechać tak jak napisałem, wole wybyć w tych godzinach bo i zawsze na szosie luźniej a miedzy 8.00 a 11.00 nie bedzie jeszcze tak grzało

a ja sie wyłamie i powiem że nie lubie jeździć w stadzie.
Jest to niebezpieczne i za wolne

Widzę że moja propozycja umarł śmiercią naturalną
Proponuję zamknąć wątek.
Ps. Widzimy się na zlocie
Pozdro Paint

Tak jak pisałem my jedziemy z samego rańca, skoro to dobra chwalona miejscówka to szkoda tracić czasu

Spoko spoko ja wlasnie dopiero teraz zobaczylem posta. Mi kazda godzina odpowiada mam caly dzien wolny wiec slucham propozycji

A jedzie ktoś w sobotę rano tak ok 8-9

Cytat:
2006-08-28 18:25:37, Bartek1112 pisze:
Spoko spoko ja wlasnie dopiero teraz zobaczylem posta. Mi kazda godzina odpowiada mam caly dzien wolny wiec slucham propozycji

My z Madziarką jedziemy ze Slayterem (bo tak się zgadaliśmy na wczorajszym zlocie). Tyle tylko, że będziemy Bartku jechać rodzinym tępem bez żadnego ścigania i popisywania więc jak Ci to będzie odpowiadać to jakoś się możemy dogadać. Wyjeżdżamy w godzinach ranno-południowych, dokladnie jeszcze się z Tomkiem dogadamy i jak chcesz to damy Ci znać na priv.

A czy ja mowie o jakims sciganiu? dogadajcie sie z tomkiem i dajcie mi znac dzien przed wyjazdem gdzie i o ktorej a ja sie dostosuje

Ja jeszcze nie wiem może mi się uda wźiąć wolne.
Piszcze co i jak jak by co to ja się dostosuję.
Pozdro Paint

Huraaaa mam w piątek wolne.
To jedziemy razem

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-08-29 13:32:35 ]

Cytat:
2006-08-28 23:37:24, Bartek1112 pisze:
A czy ja mowie o jakims sciganiu? dogadajcie sie z tomkiem i dajcie mi znac dzien przed wyjazdem gdzie i o ktorej a ja sie dostosuje

No w końcu jestes szybki i wściekły Bartuś
Spoko, własnie dzwonił do mnie Tomek i możemy się z Wami (z Tobą i Paint'em) umówić pod McDonald's przy CH Janki o 11.30
I tak wszyscy będziemy tamtędy jechali a do Nas na Bemowo to i tak musielibyście jechać chyba na około.

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-29 12:20:55 ]

Cytat:
No w końcu jestes szybki i wściekły Bartuś
Spoko, własnie dzwonił do mnie Tomek i możemy się z Wami (z Tobą i Paint'em) umówić pod McDonald's przy CH Janki o 11.30
I tak wszyscy będziemy tamtędy jechali a do Nas na Bemowo to i tak musielibyście jechać chyba na około.

heh kiedy szybki to szybki w kolumnie wiem ze nadmierna szybkosc niejest dobrym pomyslem. Co do pory pasuje mi jak najbardziej. To jest wylocik na katowice? czy na radom?

Huraaa mam w piątek wolne
Jedziemy razem 11:30 Janki

W razie czego zapisz sobie mój numer kom.

A u mnie k..wa straszny kał (jak to mówił Bożydar z KMN). Muszę iść do roboty, ale o 13.00 mogę być już w Jankach pod "makdonaldem". Można przesunąć start na tą godzinę?

dla mnie niema problemu

Dla mnie tyż ale zobaczymy co na to Yelonek

Witam, no my to już się ustawiliśmy ze wszystkim więc pojedziemy najwyżej sami na przedzie a Wy się nami nie przejmujcie, stykniemy sie już na miejscu