MotoNews.pl
6 POZWOLE SOBIE POCHWALIĆ SIE :-P (154129/45) - NT

POZWOLE SOBIE POCHWALIĆ SIE :-P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK W TYTULE POZWOLE SOBIE POCHWALIĆ SIE MOIM CACKIEM FOTKI MOZE NIE NAJLEPRZE BO JESZCZE DO KOŃCA GO NIE SKOŃCZYŁEM ALE JUZ JEST COŚ TAK ZE CZEKAM NA EWENTUALNE OPINIE I SUGESTIE!!

Co jakiś czas bede dorzucał tu foteczki... a jak wyglądał poprzednio to luknijcie do fotek w profilku!!

moze ktoś życyz sobei jakieś dokładniejsze foteczki??

dodam iż autko niebawem wystawi na allegro, namawiajcie ziomali na essiego

oj kolego nabroiłeś

ogolnie ladnie, ale wieksze felgi, i ten spojler mi cos nie pasi, on jest z alfy ?? troche zle zalozony ( na 1 fotce widac) no i brakuje mi szybek ciemnych

Cytat:
2006-07-27 18:51:25, renifergt pisze:
oj kolego nabroiłeś

czemu nabroiłem??

Cytat:
2006-07-27 18:51:39, Adus20 pisze:
ogolnie ladnie, ale wieksze felgi, i ten spojler mi cos nie pasi, on jest z alfy ?? troche zle zalozony ( na 1 fotce widac) no i brakuje mi szybek ciemnych

Cytat:
2006-07-27 18:55:48, BiBoy pisze:
czemu nabroiłem??

image się troszk ekłóci te zderzaki przesadzone i ta tablica z przodu moim zdaniem zbyt przesadzone i tyle natomiast spoilej mi pasi

Cytat:
2006-07-27 18:57:12, renifergt pisze:
image się troszk ekłóci te zderzaki przesadzone i ta tablica z przodu moim zdaniem zbyt przesadzone i tyle natomiast spoilej mi pasi

no niestety w naszym kraju mamy takie brzydkie wielkie blachy
i wymóg zakładania ich z przodu
a mozę orjętujecie sie ile kosztuje przyciema essiego??

a mi sie podoba

Cytat:
2006-07-27 19:01:31, Migdal_6 pisze:
a mi sie podoba

no włąsnei mi też sie podoba jeszcze tylko areograf na wlewik i bedize git i nowy blaupunkt

Jak dla mnie to zderzaki i spojler sa zbyt monstrualne jak na escorcine.Bardziej mi sie podoba skromniejszy tuning ze smakiem niz ogromna masa laminatu ale wiadomo ile ludzi tyle zdań i upodobań.

Wedlug mnie festyn...

Cytat:
2006-07-27 18:51:25, renifergt pisze:
oj kolego nabroiłeś

Niestety musze się zgodzić .

Czy ten spoiler progowy jest tutaj, przy drzwiach nierówny czy to tylko na zdjęciu tak wyszło ?

Cytat:
2006-07-27 19:16:46, kaes pisze:
Jak dla mnie to zderzaki i spojler sa zbyt monstrualne jak na escorcine.Bardziej mi sie podoba skromniejszy tuning ze smakiem niz ogromna masa laminatu ale wiadomo ile ludzi tyle zdań i upodobań.

oczywiście karzdy ma swoje upodobania i odtego jest forum aby sie wypowiedzieć!!

powiem krótko.. nie mój styl, ale zawsze pochwalam zapał...

Piekna robota, naprawde szacuneczek, jestem pelen podziwu, nie ma co odwaliles KAWAŁ DOBREJ ROBOTY. Tylko tak dalej!!
Nawet przymocowanie rejestracji ma swoj taki oryginalny klimacik, jednym slowem SUPER!!!!!

Gustownie zamocowana przednia tablica rejestracyjna podziawiam odwagi

Powiem tak.Władowałes w to pewnie sporo kasy
ale efekt końcowy (jak dla mnie) jest "lekko" porażający.
MK7 ma delikatną linię szczególnie z przodu i wszelkie mody
powinny być bardzo ostrożne, a to taki extreme trochę.Ale jak Tobie się podobuje
Jedno jest pewne.Zwraca uwagę.

Cytat:
2006-07-27 19:22:13, piotr_RST pisze:
powiem krótko.. nie mój styl, ale zawsze pochwalam zapał...

dzieki za pochwałe wkońcu troszke sie przy nim namęczyłem zwłaszcza z dopasowaniem wszystkiego bo niby do essiego a nic nie pasowało

Cytat:
2006-07-27 19:30:00, BUGZ pisze:
Piekna robota, naprawde szacuneczek, jestem pelen podziwu, nie ma co odwaliles KAWAŁ DOBREJ ROBOTY. Tylko tak dalej!! Nawet przymocowanie rejestracji ma swoj taki oryginalny klimacik, jednym slowem SUPER!!!!!

dzięki....
co do blachy to lipa na maxa moim zdaniem niemam gdzie ją umieścić,,, przymocowałem ramke to dopiero była lipa... tak to odstawało zę szkoda gadac a tak chociaż przylega no trudno inaczej chyba niebedzie no chyba ze w polsce zrobią mniejsze blachy

bardzo mi się nie podoba