MotoNews.pl

[Z cyklu chwale się] Już druga evo mojej 903.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już minęły cztery lata od początku prac nad malcem. Myśle że wreszcie jest to ostateczna ewolucja i malec będzie tylko delikatnie dopieszczany z czasem. Bardzo proszę o szczere komentarze. Na początku albumu przedstawiam część wspólnej galerii z malcem mojego kumpla.
Galeria

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2006-08-19 13:56:59 ]

druga

offroad !!

gdzie ta gleba co na fotach w profilu?

Cze!! Mnie się szczerze podoba Twój malacz choć wole rajdówki Ale ogólnie fajnie zrobiony ciekawy pomysł, ciekawie zrobiona deska, myśle że rodzynek przez duże R na naszych drogach. Jedynie co mi się nie podoba to białe klosze lamp z tyłu, wg mnie lepsze by były biało-czerwone, ale o gustach się nie dyskutuje Mam dwa pytanka gdzie masz wlot na chłodnice bo nie potrafie go znaleźć i czy widzisz coś w tych lustereczkach Pozdro!!

Bardzo wery fajny . Jedyne co mi się w nim nie podoba (przednie kierunki jeszcze ujdą ) to fakt, że nie można go było zobaczyć live na zlocie...

Bardzo fajny, wnętrze dopracowane i ładna deska rozdzielcza!

Bardzo dopracowany. Jakby jeszcze tablice rejestracyjne były w normalnych miejscach i gałka zmiany biegów nie była z jakiegoś tłoka to byłoby super.

Dla mnie super, zreszta sam wiesz

Jedyne co bym zmienil odrazu to wieksza gleba

Juz odliczam dni do wspolnej sesji

Zjebisty wóz.Drugie Evo lepsza od pierwszej.Ładnie wykonany. GRATULACJE!!!

Ogolnie widac ze bardzo starannie wykonany z zewnatrz, ladne wnetrze , ale jakos te halogeny wedlug mnie to pasuja na tym chromie jak swini siodlo, ats cup sorry ale dla mnie felga kibel moze sprobowac je wypolerowac do takiej przebudowy przydal by sie konkretny felunek , rejestracje jak by wrocily na swoje miejsce tez wedlug mnie poprawily by wyglad, no i podstawa to gleba ktorej tu niestety nie ma.
O i widze ze niedlugo wszyscy beda montowac klamki od audi

nice,

ale...

tylne biale klosze!!!!

pol na pol byly by o wiele lepsze.

pozdro.

podoba się zresztą moje zdanie już znasz
hehe jedno pytanie gdzie ty masz teraz wlot do chłodnicy??

Bardzo podoba mi się ten malarek, zrobiony z gustem. Środek wręcz zajebisty
Ale powiedz mi stary, tylko szczerze, widzisz cos w lusterkach bocznych

2006-08-20 16:55:32, CEHU pisze:
hehe jedno pytanie gdzie ty masz teraz wlot do chłodnicy??

Popatrzcie pod zderzak..... Tam był i będzie wlot.

w lusterkach czy coś widze?? hmm..........

Cytat:
2006-08-20 19:31:13, Qba745 pisze:
Popatrzcie pod zderzak..... Tam był i będzie wlot.

i tak go nie dostrzegam chyba muszę iśc do okulisty

Cytat:
2006-08-20 19:48:11, CEHU pisze:
i tak go nie dostrzegam chyba muszę iśc do okulisty

zobacz zdjęcia w profilu, tam ladnie widac

Cytat:
2006-08-20 19:54:50, Gonzo_BB pisze:
zobacz zdjęcia w profilu, tam ladnie widac

na tych widze ale to evo 1

siatka pryśnięta pod kolor więc nie widać ale wlocik jest

ogolnie podoba mi sie tylko wnetrze, z zewn. poza ladnym lakierem, wyglada jak 90% kaszli po "tuningu", gladka klapa i bialy klosz

Cytat:
2006-08-20 13:54:16, Marcin126rulezz pisze:
Ogolnie widac ze bardzo starannie wykonany z zewnatrz, ladne wnetrze , ale jakos te halogeny wedlug mnie to pasuja na tym chromie jak swini siodlo, ats cup sorry ale dla mnie felga kibel moze sprobowac je wypolerowac do takiej przebudowy przydal by sie konkretny felunek , rejestracje jak by wrocily na swoje miejsce tez wedlug mnie poprawily by wyglad, no i podstawa to gleba ktorej tu niestety nie ma. O i widze ze niedlugo wszyscy beda montowac klamki od audi

gdyby bylo slonce widzialbys blask felg ktore sa wypolerowane