NOWONARODZONY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To ja IrekPapaj przywrócony do życia dzięki pomocy Cezarego. Serdeczne podziękowania dla niego i przeprosiny dla wszystkich za brak udziału, ale troche spraw się nawarstwiło i zgubiłem hasło, ale to już moja głupota i niewiedza. Witam wszystkich jeszcze raz.

WITAMY!

Cześć Irek !!!
Wiedziałem, że nas nie opuściłeś
Napisałem zresztą o swoich wątpliwościach co do skreślenia z listy członków klubu Twojej osoby w temacie "Porządki Klubowe"
Cieszę się, że znowu będziemy chociaż się "słyszeć" na stronach forum - bo jakoś ostatnio Ciebie i Twojej fury nie spotykam na A4
Pozdrówka dla wszystkich

Cytat:
2006-08-28 10:54:19, IrekPapaj pisze:
To ja IrekPapaj przywrócony do życia dzięki pomocy Cezarego. Serdeczne podziękowania dla niego i przeprosiny dla wszystkich za brak udziału, ale troche spraw się nawarstwiło i zgubiłem hasło, ale to już moja głupota i niewiedza. Witam wszystkich jeszcze raz.

oo kolega ze śląska

WITAJ

Cytat:
2006-08-28 12:51:23, HenBas pisze:
Cześć Irek !!! Wiedziałem, że nas nie opuściłeś Napisałem zresztą o swoich wątpliwościach co do skreślenia z listy członków klubu Twojej osoby w temacie "Porządki Klubowe" Cieszę się, że znowu będziemy chociaż się "słyszeć" na stronach forum - bo jakoś ostatnio Ciebie i Twojej fury nie spotykam na A4 ...

Ahoj Sympatyczny Kolego Tesz siem cieszem że jesteś

Rany !...a ja nie zauważyłem, że W-wa chciała Ciem wywalić z Kluba

W przeciwieńswie do Henia ..spotkałem Ciem na A4 ...jeden raz
....tak dawno Cię nie było że nooormalnie nie zajarzyłem so to za wóz

Pozdrowionkaaa!

Cytat:
2006-08-28 13:16:24, Kolber7 pisze:
oo kolega ze śląska WITAJ

Irek był juz w klubie jak ty jeszcze w pieluchy robiłes ....

Witam i dzięki wszystkim którzy się o mnie martwili

No skoro nowonarodzony to trzeba jaki chrzest zrobić.."żeby pogaństwa w narodzie nie było"

Dobra, dobra, ale jak już to spirytusem, bo od wody to mi już drzwi gniją

Cytat:
2006-08-28 23:37:18, IrekPapaj pisze:
Dobra, dobra, ale jak już to spirytusem, bo od wody to mi już drzwi gniją

Irek masz JEDYNĄ , niepowtarzalną (w tym roku ) szansę się zrehabilitować ....Dawaj na Zlota PL ...odpokutujesz raz dwa

No kogo jak kogo, ale Irka z Klubu wywalać
Pozdrawiam

Ale ja się też muszę pilnować, bo mnie też ktoś gotów wywalić
Chociaż widzę, że "stara gwardia" się wciąż trzyma

Witaj ponownie Ireczku