[K]panel deski rozdz z klasyka i gumowy przycisk spryskiwacz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to co na zdjeciu, tylko w bardzo dobrym stanie

ja kupilem nowe w sklepie......18 zl

no i miales mi tez pochytac

miałem gdzies taki sutek do spryskiwacza nówke, będe u ojca kiedyś to poszukam i dam znać czy jeszcze jest

bede zobowiazany ;]

taki gumowy przycisk bez problemu powinienes kupić na ordona lub stanisława. mi sie rok temu rozsypał i nie był problemu zeby dostać taki nowy. a deske możesz na złomie na dąbrówce poszukać, były ostatnio jakieś w dobrym stanie:]

na dabrowce? gowno tam jest a po sklepach muse sie przejsc pozdro

Tego plastiku są dwa rodzaje. Z miejscem na czwarty przełącznik i z miejscem na to coś co ty masz (kontrolka ??).

przeciez w kazde miejsce mozna wsadzic co sie chce przelacznik/kontrolke ja mam nawet kilka zaslepek

No właśnie nie. Są takie a miejscem na przełacznik/zaślepkę i są taki z mniejszą dziurą na to coś co ma Bartong.

To było to wersji eksportowej Turbo CL, na forum gdzieś czytałem
Sorry, za OT ale musiałem....

Mam takie gumowe przyciski w garazu, nowe. Moge ci dac, tylko czy oplaca ci sie po nie przyjezdzac?

to takie cos to kontrolka zaciagniecia hamulca recznego

mam dwa takie panele w garazu i jeden sutek spryskiwacza jak chcesz to moge porobic fotki

Cytat:
2006-09-06 11:20:45, Chudy89 pisze:
To było to wersji eksportowej Turbo CL, na forum gdzieś czytałem Sorry, za OT ale musiałem....

kurwa z tym to juz biedne bylo

Cytat:
2006-09-06 17:05:29, bandit_650 pisze:
mam dwa takie panele w garazu i jeden sutek spryskiwacza jak chcesz to moge porobic fotki

porob fotki chetnie odkupie za niewygurowana cene ;]

up

Jest taki na Ebay.pl

niby tak ale cena z dupy, jakby to jescze u mnie w sklepie tyle kosztowalo to ok a tu jeszcze przesylka zamawianie