Jak założyć tapicerke na tylne siedzenie od strony bag.?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,nasz kolega z klubu ma tapicerke(okładzine) na oparcie tylne od strony bagażnika. Z obu stron jest taki plastikowy zatrzask wzdłuż okładziny ale nie chce on dobrze wejść na oparcie. Może mi ktoś podpowiedzieć jak to prawidłowo zrobić? Albo może ktoś ma takie i by zobaczył?
Okładzina odskakuje z oparcia, nie wiemy czy może jest tam jakiś inny zaczep. Czy możliwe że mk7 ma inaczej niż mk 5,6? wiem że w nie wszystkich ta okładzina jest.

niewiem o kim mowa ale ja mam juz taka zamontowana !!!! a załozenie banalnie proste!!

napewno sie znacie. Sęk w tym że u niego zeskakuje. Możesz zrobić zdjęcia jak masz nałozoną?

zajrzyj do watku STYLING-EVO.1 i tam masz jak na dłoni

Cytat:
2006-08-25 15:35:35, Kleszczak pisze:
napewno sie znacie. Sęk w tym że u niego zeskakuje. ...

I nie jestem to ja
Ale temat odżył momentalnie...a jak pytałem kilka miesięcy temu to nikt nie słyszał o czyms takim...

Cytat:
2006-08-25 15:35:35, Kleszczak pisze:
napewno sie znacie. Sęk w tym że u niego zeskakuje. Możesz zrobić zdjęcia jak masz nałozoną?

a tych wsuwek ni ema czasem juz uszkodzonych bo ni epowinny zeskakiwac u mni etrzyma pieknie

ktoś ci dmuchnoł to z pod nosa kilka dni temu
Nasz kolega zaraz sam sie wypowie jak dostanie sie do internetu.
Gdybym widział ten wątek napewno bym sie odezwał.

Cytat:
2006-08-25 15:50:12, Kleszczak pisze:
ktoś ci dmuchnoł to z pod nosa kilka dni temu Nasz kolega zaraz sam sie wypowie jak dostanie sie do internetu. Gdybym widział ten wątek napewno bym sie odezwał.

ja juz sie gubie kto co jak i dlaczego?????/

Cytat:
2006-08-25 15:48:15, renifergt pisze:
a tych wsuwek ni ema czasem juz uszkodzonych bo ni epowinny zeskakiwac u mni etrzyma pieknie

Remik a czy one pasują do MK7 bo fotrle wydają mi się być innawe

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2006-08-25 18:17:55 ]

NoSeK pewnie by wiedział

a to ktoś rozpoznaje

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2006-08-25 19:08:58 ]

to jak z tą tapicerką, pasuje już wszystko? Zapewniam że nic nie jest tam uszkodzone.

Cytat:
2006-08-25 18:56:51, Kleszczak pisze:
to jak z tą tapicerką, pasuje już wszystko? Zapewniam że nic nie jest tam uszkodzone.

Kleszczak to są inne siedzenia niż ma Remik

o fak...t... bądźmy w kontakcie na priv. Jak coś wydumasz to daj znać. Trzeba sie jaokoś zgadać żeby pasowały, jak nie da rady to sie zgadamy na priv. Nic stracinego a może Surec będzie uradowany.

W kombi to chyba w serii ta okładzina jest.......

ja miałem zwykłego ch.b. ghia
tzn. jeszcze część mam

Cytat:
2006-08-25 22:15:49, Kleszczak pisze:
o fak...t... bądźmy w kontakcie na priv. Jak coś wydumasz to daj znać. Trzeba sie jaokoś zgadać żeby pasowały, jak nie da rady to sie zgadamy na priv. Nic stracinego a może Surec będzie uradowany.

OK