Szukam mechanika w krk do 1,1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie dajcie mi namiar na jakis mechesów którzy beda w stanie wymienić simering na wale od strony koła zamachowego oraz uszczelnią mi miske olejową w cc

Sluchaj umowimy sie w jakis dzien po poludniu (a najlepiej 2 dni ), kupisz krate browarow i wymienimy tego simera.
Ale uszczelnienia miski sie nie podejmuje

P.S.Aha i nie kupuj wczesniej tego simera, bo sa 2 rodzaje. Nie daj sie oszukac sprzedawcom, ze jest tylko jeden, a zwlaszcza tym, ktorzy posluguja sie katalogiem firmy corteco, bo tam jest blad

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-09-07 13:12:41 ]

Cytat:
2006-09-07 13:08:46, bart322 pisze:
Sluchaj umowimy sie w jakis dzien po poludniu (a najlepiej 2 dni ), kupisz krate browarow i wymienimy tego simera. Ale uszczelnienia miski sie nie podejmuje P.S.Aha i nie kupuj wczesniej tego simera, bo sa 2 rodzaje. Nie daj sie oszukac sprzedawcom, ze jest tylko jeden, a zwlaszcza tym, ktorzy posluguja sie katalogiem firmy corteco, bo tam jest blad [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-09-07 13:12:41 ]

wszystko spoko tylko chciałbym uruchomić auto do poniedziałku a samemu to nie robota , ciebie w weekend pewnie nie ma

No niestety, ja dzisiaj zmykam juz na "weekend"
Samemu tez zrobisz, tyle ze trza miec czas

Cytat:
2006-09-07 13:08:46, bart322 pisze:
Sluchaj umowimy sie w jakis dzien po poludniu (a najlepiej 2 dni ), kupisz krate browarow i wymienimy tego simera. Ale uszczelnienia miski sie nie podejmuje P.S.Aha i nie kupuj wczesniej tego simera, bo sa 2 rodzaje. Nie daj sie oszukac sprzedawcom, ze jest tylko jeden, a zwlaszcza tym, ktorzy posluguja sie katalogiem firmy corteco, bo tam jest blad [ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-09-07 13:12:41 ]

Corteco, Glaser, Goetaz oraz Erling mowia ze jest jeden rodzaj w SPI

No to widocznie wszystie katalogi maja blad
Wyczytalem na centomanii, ze sa dwa rodzaje, zreszta potwierdzilo sie to u mnie, uwierzylem sprezdawcy, a musialem jechac spowrotem do sklepu wymieniac