Jaki radiootwarzacz do zmieniarki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc i czolem!

przeszukałem forum... i nie znalezłem info na temat:

do jakiego modelu oplowskiego radiootwarzacza kasetowego mozna podlaczyć zmieniarke CD?

moze ktorys z sznownych kolego ma juz sprawe przerobiona..

prosze o pomoc..

savvy

[ wiadomość edytowana przez: savvy dnia 2006-01-31 10:22:45 ]

do starszego modelu - Philips SC804 podłączysz zmieniarkę DC012 lub DC022 (też Philipsa)

nowsze - (CCR600 i CCR800) współpracują z Blaupunktem CDC-C2

dzieki

savvy

Cześć, ja próbowałem wstawić nowe radio CD, ale nie jest to łatwe ze względu na konieczność prawidłowego podłączenia, blokował mi sie wyswietlacz w samochodzie i w radiu ale muzyka się odtwarzała i póki co zastosowałem pośrednie rozwiązanie, zostwiłem kaseciaka(raczej rzadko jest kradziony z samochodów) i kupiłem kasetę adaptacyjną (ok. 20 zł) i jak coś to podłączam discmena. I jest całkiem nieźle.
Pozdrawiam.

witam
Troszke odgrzeje ten post malym pytaniem.
Mianowicie czy SC804 wspolpracuje ze sterowaniem na kierownicy?
pozdrawiam
ILKU

Cytat:
2006-07-30 17:35:28, ilku pisze:
czy SC804 wspolpracuje ze sterowaniem na kierownicy?

Fabrycznie nie.
Pozostaje szukać pomocy u zdolnego elektronika albo zmienić radio

Cytat:
2006-01-31 11:06:39, Immo pisze:
do starszego modelu - Philips SC804 podłączysz zmieniarkę DC012 lub DC022 (też Philipsa) nowsze - (CCR600 i CCR800) współpracują z Blaupunktem CDC-C2

A kostka iso nie jest czasami inna w starszych modelach,chodzi o zmieniarke

[ wiadomość edytowana przez: robert1x dnia 2006-07-30 22:18:40 ]

Ja mam kaseciaka Grundiga.Wygląda identycznie jak Philips ,ale nie moge podłączyć do niego zmieniarki DC-012.Jest na to jakas szansa?

Ten Grundig (SC303) nie współpracuje ze zmieniaczem.

Chlopaki wlaśnie mam CCR 600 do sprzedania z kablem pod CDC2.
Radyjko stan idealny, sciagniete kody.
mam zamiar kupic RO MP3 wiec chetnie odsprzedam...na allego takie radyjka smiagja po 300zł nawet...
czekam na ewentualna propozycje ceny...

savvy

Cytat:
2006-07-31 13:42:30, Immo pisze:
Ten Grundig (SC303) nie współpracuje ze zmieniaczem.

Immo,czyli nie ma szans jej połączyć?

Cytat:
Immo,czyli nie ma szans jej połączyć?

Może jakiś Charles Bronson wśród elektroników potrafiłby to zrobić - ja nie wiem czym bebechy tego radia różnią się np. od Philipsa.

Najszybciej chyba będzie wymienić odtwarzacz na Philipsa, będzie pasował do Twojej kieszeni. Na allegro można dostać za śmieszne grosze.

Aha, jeżeli fabrycznie Twoje auto nie miało zmieniacza to czeka Cię jeszcze przeciągnięcie kabla przez auto (mogę pomóc jakby co)

[ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-07-31 14:12:41 ]

właśnie ma w standardzie zmieniarke Philipsa tylko nie wiem czemu ktos włozył Grundiga poniekąd tez oplowskiego do tego auta bez obsługi CD.Moze mu ukradli wcześniej
Mogłbys podac typ tego radioodtwarzacza Philipsa pazującego do tej zmieniarki?Czy to moze bedzie SC 804?

Tak, ze starych typów odtwarzaczy tylko SC804 obsługuje zmieniacza

Aha, ważne żeby to był 804 CD, bo są też 804 bez cedeka

THX Immo.

A ja mam pytanie czy jest jakieś radyjko które obsługuje zmieniarkę DC 012 i jednocześnie ma sterowanie w kierownicy?? Wiem tylko tyle że car 400 nie bangla ze zmieniarką a SC 804CD ze sterowaniem z kierownicy.
PILNE

[ wiadomość edytowana przez: egoon dnia 2006-08-30 08:46:28 ]

ponawiam pytanie: jakie radyjko obsługuje zmieniarkę DC 012 i jednocześnie ma sterowanie w kierownicy??

Philips Car 600 podobno paca z większością zmieniar, sterowania w kierownicy nie mam, więc nie wiem

Cytat:
2006-08-30 13:36:02, manol pisze:
Philips Car 600 podobno paca z większością zmieniar, sterowania w kierownicy nie mam, więc nie wiem

nie paca, paca tylko z CDC-2.
pozdr, Robert

PS: a może ona faktycznie "paca z większością zmieniar", tylko ja nie mam pojęcia co to znaczy?
R.

[ wiadomość edytowana przez: Nixon dnia 2006-08-30 14:53:25 ]

I dalej nic nie wiem ale dzięki. Jeżeli ktoś ma konkretne propozycje to dalej czekam