[S] Wałek 304 Hałczyński

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie , wałek praktycznie nowka przebiegu z 3-4tys kilometrów. Sprzedaje bo kupiłem inny
cena: 200zł

Jaka charakterystyka tego walka ? Mocny walek ?

Pavlus prawde ci powie, pozatym halczyński a nie hałczyński.
mocny walek

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-10-24 13:49:56 ]

bizer trikolor ma tez ten wałek i powiem tylko tyle co pterock...MOCNY

głowica pod niego -3mm, lekkie koło, krótka skrzynia i inne pierdoły a bedzie banglac ładnie

od 3,5 do 7 idzie go krecic a są tacy co krecili wyzej (z tego co sie orientuje na tym wałku scigano sie w RC)

pozdrawiam

no ja powiem coś od siebie choć pewnie zostane publicznie zrypany, ale wałki 304 i 305 od Halczyńskiego to już na prawde fajna sprawa ale... do silnika wyczynowego bez połśrodków, tak więc ja jeśli bym skladał na 304 silnik to głowica poszłaby 6.5-7mm w dół frezy w tłokach itd, dopiero przy takich parametrach te wałki pokazuję na co je stać.

Cytat:
2006-10-24 14:53:27, kaza pisze:
no ja powiem coś od siebie choć pewnie zostane publicznie zrypany, ale wałki 304 i 305 od Halczyńskiego to już na prawde fajna sprawa ale... do silnika wyczynowego bez połśrodków, tak więc ja jeśli bym skladał na 304 silnik to głowica poszłaby 6.5-7mm w dół frezy w tłokach itd, dopiero przy takich parametrach te wałki pokazuję na co je stać.

jestem w stanie sie z tym zgodzic, ja mam silnik bez polsrodkow jak to kaza nazwal, ale glowa 3,8 mm i czuc ze malo...jeszcze z 0,5 mm conajmniej. moze nie 6-7 mm ale tak ponad 4 by bylo git

sam halczyński zaleca głowice od 5mm

walek jest ze szkalnkami? i czy w cenie jest koszt przesylki? pozdro

jop moge dorzucic szklanki, cena przesyłki nie jest wliczona trzeba doliczyc jakies 16zł

up

lajik jestem ze tak zapytam lepszy ten walek od 555 ?

to zalezy od wielu rzeczy..nigdy nie jezdziłem na 555 wiec Ci nie powiem, wiem napewno ze turystyczny wałek to to nie jest

up 180zł

rezerwuje do dzis wieczora...

juz dzis wieczór wiec jak? podawac nr konta ?

bierem..

sprzedane