Wtyczka -szyber -do czego?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po zdjęciu osłony całego mechnizmu elektrcznego szyberka,zawisła na kebalki zakończonym wtyczką ale nic do niej nie było podpięte. Do czego może ona służyć???

Jeżeli szyberek podłączony to bym stawiał na podświetlenie.

Ale podświetlenie czego???. Jak rozebrałem to na częsci pierwsze to żaróweczka od podświetlenia pokrętła szyberka była tyle że spalona więc musiał świecić a nie widać byo śladów żeby to byłko kiedykolwiek rozbierane.

no właśnie podświetlenie pokrętła, chociaż w omie wolnych wtyczek jest ci dostatek.

Cytat:
2006-08-26 09:29:47, Maniurka78 pisze:
Ale podświetlenie czego???.

Hej

Ja stawiam na oświetlenie lusterek osłon przeciw-słonecznych.

U mnie w obu klapach przeciwsłonecznych te lampki się świecą. Nastepna mozliwość wyeliminowana.

witam
u mnie wszystko dzila i wszystko sie swieci , a ztego co pamietam jedna wtyczka jest wolna , tez sie zastanawialem po co to i do czego ? w koncu dalem sobie spokoj moze nastepna zapasaowa hihihihihi
ale czy to aby nie wtyczka od podczerwieni no oczywiscie dla alarmow ktore sa na podczerwien ?

Może od elektrycznego lusterka wstecznego, bo do czujnika podczerwieni szło 3 przewody...

A co tam mogło być regulowane w tym lusterku??? Ustawienie???

do elektrycznego lusterka tzw z pamiecia jest wtyczka na sporo wiecej kabelkow.Wiec albo podswietlenie pokretla albo podczerwien

Cytat:
A co tam mogło być regulowane w tym lusterku??? Ustawienie???

Ściemnianie

nio to następny niezły bajerek

skoro wszystko świeci i działa to daj sobie z wtyczka spokój. Ja jak kupiłem omege to spac nie mogłem bo po nocach wtyczki mi sie śniły. w pierwszych 2 dniach znalazłem pod maska chyba ze 4, a nastepne 4 dni szukałem co było do nich podłączone bo myslałem że ktos mi je dla jaj porozłanczał, a tu nic - tak musi bys - są i tyle. pewnie tylko góru w serwisie wie do czego albo i nie ale sprawdzenie kosztuje pewnie od 180 zł w zwyż

Najprawdopodobniej to wtyczka mikrofonu do fabrycznej instalacji telefonu. Do lusterka elektrycznego jest 12 albo 14 pinowa.

pozdr, Robert

Cytat:
2006-08-26 16:25:11, Maniurka78 pisze:
U mnie w obu klapach przeciwsłonecznych te lampki się świecą. Nastepna mozliwość wyeliminowana.

no wlasnie a u mnie nie swieca nie maja wogole tej zakrywajacej lusterko czesci.

[ wiadomość edytowana przez: beast6 dnia 2006-09-06 22:44:30 ]

Cytat:
2006-08-27 14:40:25, SENATOR pisze:
do elektrycznego lusterka tzw z pamiecia jest wtyczka na sporo wiecej kabelkow.Wiec albo podswietlenie pokretla albo podczerwien

To jest do lusterka, ale takiego biedniejszego, które się tylko przyciemniało i nie miało elektryki, ale to było żadkością w B, więcej spotykało się w C