[K] zegary od Łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bardzo mi zależy na kupnie kompletu wskaźników od Łady. Nie muszą być razem z konsolą bo i tak mi sie nie przyda. Mają być takie jak na zamieszczonym zdjęciu

gg - 2281656
tel. 698 209 329
e-mail - donvito80@wp.pl[addsig]

mam taki wskaznik paliwa i predkosciomierz
zaraz fotke zapodam

fotka rozmazana ale to co trzeba to widac choc ogolnie zalezy mi na sprzedazy calej konsoli a nie pojedynczych zegarow.. jak bylbys zainteresowany moze...

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-09-07 00:14:39 ]

Fakt widać to co mnie interesuje. Napisz mi tylko czy orientujesz się jak to wygląda z dosępnością pozostałych wskaźników i ile sobie wołasz za te które posiadasz ewentualnie cała kosola. Przyznam się że troche mało mnie to urzadzi ale jeśli z dostepnością nie będe mial problemów to bym się skusił. Bo u mnie w mieście ze znalezieniem czegoś podobnego graniczy z cudem.

e tam ja znalazłem 2 zestawy z czego jeden sprzedałem za symboliczne 10zł - tak od razu nic sie nie znajdzie trzeba objechać wszystkie mozliwe szroty

mam predkosciomierz do 160km/h oraz wskaznik ladowania...

ile za wskaznik ładowania?? :>

Ja już zakupiłem to co chciałem czyli cały komplet tych budzików - na raty to mi troche sie nie uśmechało. Temat zostawiam otwarty dla innych użytkowników. Dziekuje za propozycje i za zainteresowanie. Pozdro.