[Foto] Mojego EsPeRo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmmm jak na zlocie skrytykowal mnie Bartek za stan mojego woza to postanowilem go dostac do stanu uzywalnosci, o to fotki.

ps. Sa tez fotki ledow postojowych i ledow oswietlajacych tablice.

Aleś odpicował
Blaszka też widzę na honorowym miejscu

Coś pięknego
Mi narazie pozostaje tylko pozazdrościć...
Ostatnio też zaczołem myśleć o doprowadzeniu swojego Espero do satnu uzywalnosci ale to narazie odległa historia (niestety).
Pozdrawiam!

a ja mam dwa pytania:
-po co ci tyle tych urządzeń-wyświetlacyz?bo cb-radio OK ale do czego służy ta cala resztą?
-czemu głośniki komputerowe przykleiłeś na drzwi??

Musze przyznać że z zewnątrz auto wygląda bardzo ładnie

wiec tak z dodatkowych wyswietlaczy to jest tylko cb i termometr, co do glosnikow komputerowych to komputerowe one niesa tylko wysokopasmowe wziete z audi

ps. to obok mikrofonu cb to przycisk sterowania lpg

Wkoncu zes troche ogarnal to auto i zmien te wydwaniki bo to jakas szmata lezaca pod nogami.

Dzieki za ocene

spoko, dywaniki w najblizszym czasie beda nowe, a odnosnie opon Bartek kupilem to co Ty uzywasz Blag Czernidlo do opon i zobacz jak twoje sie swieca a moje nie niedlugo sie wkurze i potraktuje je pasta do butow

To psikaj i niewycieraj niczym. Popsikaj i zostaw to po 1 a po 2 zalezy tez od opony. Ja mialem zimowki w esperaku takie ze jak popsikalem to byly tylko czarne ale sie tez nieswiecily

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2006-09-17 23:49:41 ]

ehh tak tez sadzilem wina opon - na nastepny sezon kupie jakies ludzkie letnie opony

Cytat:
2006-09-18 00:00:46, Outcast pisze:
ehh tak tez sadzilem wina opon - na nastepny sezon kupie jakies ludzkie letnie opony

Jajcarz... kupować opony, żeby się odpowiednio świeciły. Masz jeszcze jakieś żałosne pomysły?

PS. Wczoraj wysypałem kilka kg piachu z dywaników. Musiałem, bo mi się już noga ślizgała po tym piachu.

piotrek, odnosnie zalosnych pomyslow to raczej zle trafiles, wyobraz sobie ze raz na jakis czas opony trzeba wymienic na nowe bo sie zuzywaja, no chyba ze tak jak ty, robisz samochodem 10km tygodniowo to ci opony potrzymaja nawet i z 5 lat, ja niestety robie 600 km tygodniowo i wymiana opon jest juz kwestia bezpieczenstwa a nie kaprysu zeby sie swiecila ( tobyl zart )

Cytat:
2006-09-18 07:24:39, Outcast pisze:
a nie kaprysu zeby sie swiecila ( tobyl zart )

Ale nie zauważyłem, zauważyłem natomiast, że będziesz dobierał opony pod kątem ich "czernienia się".

hmm to byl tylko zart Ja mam teraz zimowki tak jak mial Bartek i dlatego mi sie nie "czernia"na lato sie kupi w koncu nowe gumy i bedzie git skonczmy juz z tym czernieniem"

Po pedale sprzęgła widać że rzeczywiście auto przejechało 232 tys km

Cytat:
2006-09-18 20:47:40, Marzenkachilsz pisze:
Po pedale sprzęgła widać że rzeczywiście auto przejechało 232 tys km

No to ważna wskazówka, wiem przynajmniej, że mój nie był odkręcany z 200 tys km.

w ładnym stanie masz to auto....

na lato koniecznie kup ładne alusy 15"

powiedz mi co to za roleta zasłaniająca tylnią szybę??

pozdro

Cytat:
2006-09-19 21:35:56, Kolber7 pisze:
powiedz mi co to za roleta zasłaniająca tylnią szybę??

A taka za kilkanaście zł z byle moto sklepu.

dokladnie tak, kupione kilka lat temu w norauto za cos kolo 20 - 30 pln. A alusy na lato beda na bank