Gałka zmaiany biegów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam! Być może ze ten temat już był lecz jestem nowym urzytkownikiem tegoforum i nie wiem. Mam następujący problem: Interesuje mnie jak zmienić gałke zmiany biegów? Jezeli jest możliwe czy można o napisanie krok po kroku jak to się robi?
Z góry dziękuje za odpowiedz i pomoc
Pozdrawiam

Cytat:
2006-09-09 19:40:24, marcin_1515 pisze:
witam! Być może ze ten temat już był lecz jestem nowym urzytkownikiem tegoforum i nie wiem. Mam następujący problem: Interesuje mnie jak zmienić gałke zmiany biegów? Jezeli jest możliwe czy można o napisanie krok po kroku jak to się robi? Z góry dziękuje za odpowiedz i pomoc Pozdrawiam

Gałka niestety ale jest lana w espero co oznacza ze obecna galke musisz poprostu rozwalic Mowiac dokladniej przetnij ja. Najpierw ta wierzchnia gumowa warstwe -to idzie latwo brzeszczotem. Pod nia jest twardy plastik ktory nie ma ochoty zejsc sam z siebie Przetnij go rowniez i tyle :]

napisz to pytanie w wyszukiwarce a znajdziesz

Cytat:
2006-09-09 19:45:31, Torp12 pisze:
Gałka niestety ale jest lana w espero co oznacza ze obecna galke musisz poprostu rozwalic Mowiac dokladniej przetnij ja. Najpierw ta wierzchnia gumowa warstwe -to idzie latwo brzeszczotem. Pod nia jest twardy plastik ktory nie ma ochoty zejsc sam z siebie Przetnij go rowniez i tyle :]

nie zgodze sie jest sposób by uniknac nie potrzebnej pracy DETONATOR

Kurcze. wpisuje w forum o tym ściąganiu lecz nic nie ma

Cytat:
2006-09-09 19:58:28, marcin_1515 pisze:
Kurcze. wpisuje w forum o tym ściąganiu lecz nic nie ma

Markon jak chcesz to sam zdejmij ja tym sposobem

Cytat:
2006-09-09 20:15:27, Torp12 pisze:
Markon jak chcesz to sam zdejmij ja tym sposobem

CO MAM ZDJĄC ?? DETONATOR Marcin_1515 KLIKNIJ NA DETONATOR bo Torp12 nie wie jk sie to robi

jak cię nie zadowoli tu masz jeszcze DETONATOR

Cytat:
2006-09-09 20:50:24, markon pisze:
CO MAM ZDJĄC ?? DETONATOR Marcin_1515 KLIKNIJ NA DETONATOR bo Torp12 nie wie jk sie to robi

AHAHAHA czlowieku sam wyminialem u siebie galke i ten Twoj pomysl zeby wyjmowac caly drazek wkladac go do wody czy tam czegos o temp 100 stopni to jest naprawde chory pomysl:]

Cytat:
2006-09-10 00:12:16, Torp12 pisze:
AHAHAHA czlowieku sam wyminialem u siebie galke i ten Twoj pomysl zeby wyjmowac caly drazek wkladac go do wody czy tam czegos o temp 100 stopni to jest naprawde chory pomysl:]

Są różne pomysły i zawsze liczy się EFEKT...a ten będzie taki sam zapewnie

Więc Kolego Torp12...jak masz zamiar kogoś obrażać i śmiać się z jego koncepcji to ugryź się w język...ani to nie stanowi odpowiedzi, ani pomocy ani też nic to nie wnosi konstruktywnego do dyskusji

Nikt Cie nie zmusza do korzystania z tej koncepcji !

Masz swoją ?: prostszą , lepszą, szybszą ??...podziel się po prostu !

Jak masz sie w ten sposób odzywać jak to zrobiłeś....lepiej nie odzywaj sie wcale

Pozdrawiam
b1

Cytat:
2006-09-10 00:12:16, Torp12 pisze:

obrarzasz nie mnie lecz osobe która podała jak to sie robi Kolber7 ja tylko napisałem gdzie to jest. Spokojnie Torp12 nie tak to inaczej trzeba kombinować Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-10 11:07:23 ]