NoSkObil :((((

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze pewien etap modyfikacji Essiego zostal zakonczony ... pokaze jak mi wyszedl stylink Zapraszam do krytyki, mi sie podoba wiec smialo mozna zjechac go po calej linii I tak mi sie bedzie podobal

fotki się nie otwierają...przynajmnij u mnie

no ale zdjecia muszisz poprawić bo nic nie widać

ja widze piękne czerwone krzyżyki na białym tle

Marudzom Wszystko juz dziala

Sieee...... podoba
Fele malowałes czy juz takie miałeś??

już lepiej, zdjęcia otwierają się. Ja bym niewiele zmienił.P{rzede wszystkim ohydną siatkę w tylnym zderzaku, acha...no i może przydałoby się coś zrobić z zaciskami i bębnami Może jaki spoiler na klapę i listwy progowe, najlepsze takie jak miałem w aniołku i takie jakie ma Mag u siebie

Tyle mojego

ekstra

No, mi się osobiście bardzo podoba, essik superos

Fele malowane ... ale jak Powiem tyle ... zreszta to widac na zdjeciach troche. Felgi mienią się od czarnego po srebrny jasny jak biały. Efekt robi kosmiczny ... naprawde

Co do siarki w zderzaku - zostanie bo inaczej widac przez tą dziurę brudy z pod samochodu.
Hamulce na przód w przyszlym tygodniu beda juz hamowniki od Mondeo 2,5 V6ST200 278 mm.
Progi jak bede mial pieniadze - kolejny etap, a spoiler mi sie narazie nie widzi.

... Bartek ... powiem że zajefanie wygląda soobie Essik ..... jeszcze progi by mu spasiły jakieś i będzie tootalny gicior ....

I tak 3mać

Cytat:
2005-04-06 21:58:35, NoSeK pisze:
Fele malowane ... ale jak Powiem tyle ... zreszta to widac na zdjeciach troche. Felgi mienią się od czarnego po srebrny jasny jak biały. Efekt robi kosmiczny ... naprawde Co do siarki w zderzaku - zostanie bo inaczej widac przez tą dziurę brudy z pod samochodu. Hamulce na przód w przyszlym tygodniu beda juz hamowniki od Mondeo 2,5 V6ST200 278 mm. Progi jak bede mial pieniadze - kolejny etap, a spoiler mi sie narazie nie widzi.

... niop ... ja bym spoilerka na klape tesh nie zaakładał....

nom bardzo ładnie ale ja wole kombii

A ja i tak widzę to pęknięcie po środku na tylnym zderzaku....
Nie no dobra....... jest całkiem w kit.....byle tak dalej

spoiler optycznie podnosi tył...i moim zdaniem wygląda dobrze bo samochód ma kształt klina co nadaje mu sportowego charakteru (moim skromnym zdaniem) ale przecież nie namawiam do zakładania..ja bym po prostu zalożył

na jednej z fotek Nosek juz trenuje zimny lokiec

No ba ... Nie wiesz ze reumatyzm na stare lata to jest to co tygryski lubia najbardziej ?

Cytat:
2005-04-06 22:06:40 , kainek pisze:

na jednej z fotek Nosek juz trenuje zimny lokiec

Tia pewnie ustawił sobie w aparacie samowyzwalacz..... i wtedy pędem do autka co by ten "zimny" zdążył se wystawić....

fajnie wyszlo tez sie niedlugo pochwale