[S] srode z eleganta i inne graty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cały kompletny srodek z eleganta tj; siedziena komplet, boczki przód tył, wykładzinki, wycieraczki, lusterko wsteczne, licznik, kiera, reczny, przełącznik zespolony, mieszadła do powietrza, wentylator elektro,

do ze 2 bloki silnika, kilka pzrełączników zespolonych, kilka kompletów szyb, w tym 4 uchulane, 2 szybki boczne tylne brązowe
6 bębnów hamulcowych, 4 kompletne heble (szczęki, cylinderki, tarcze kotwiczne i 2 zwrotnice do tego)

pozatym jakas drobnica typu korbki spinki, zaslepki.

jedna skrzynia biegów seria w stanie bdb z zabierakami, pokrywa przod i tył el
tyle pamietam.

jak coś checie to pytać i podam cene, na bank bedzie ona niska bo chce sie tego pozbyc a jak sie nikt nie znajdzie to wyrzuce to poprostu, a szkdoa bo jeszcze moze komuś posłużyć

odbiór osobisty lub poczta lub dowioze np na rajd brodnicki albo dowioze gdzieś jak ktoś mi odda za paliwo chociaż

Boczki drzwiowe może są z czarnego skaju ?

takie też mam chyba, musze poszperać. fotki też moge dac jak ktoś chce

może jednak ktoś cos...

Mam pytanie mozesz zapodac foty boczków przednich i tylnich oraz srodkowego panelu tam gdzie radio przychodzi??
Moga byc na maila fojer@icpnet.pl
yo

[ wiadomość edytowana przez: Fojer dnia 2006-08-24 00:03:35 ]

spox, na jutro bedą

wstepnie klepie wykladzine

podaj cene i zrob fotki

w jakim sa stanie tj czy nie podarte i nie poprzycierane

chodzi mi o takie z takiego materialu jak w cc szara nie prazkowana ( w przeciwienstwie do FL-a )

z takiego materialu jak na fotce !!! najbardziej zalezy mi na jednej czesci nakladanej na lewe nadkole te ktore akurat jest na fotce

wolałbym calą tapicere , w najgorszym wypadku to cos na nadkola w liczbie sztuk 2 sprzedać.
jutro cykne ci fotki jak to wyglada

Ty ale na Brodnice to troche późno będzie, teraz już lepiej nad Sosine

Cytat:
2006-09-12 23:19:07, bizer_trikolor pisze:
wolałbym calą tapicere , w najgorszym wypadku to cos na nadkola w liczbie sztuk 2 sprzedać. jutro cykne ci fotki jak to wyglada

no to czekam na fotki