| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kylo2s jedlińsk | 2006-09-13 07:59:19 Witam ponownie.
Tyle to i ja wiem. Ale czywie może ktoś czy to jest przyczyna ustawień komputera czy jakaś może mechaniczna? |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2006-09-13 10:46:52 witam.
więc odpowiedź dałeś sobie sam. REGULACJA. |
kylo2s jedlińsk | 2006-09-13 13:52:04 Koleżko wiem, że masz dobre chęci ale jak nie wiesz to daj se odpust i nie rób chata. Pytam się fachowców, którzy to robią. A TY piszesz to co sam wiem czyli fachowiec się nie zna albo trzeba wyregulować. Tylko co? Wiem, że sam nie zrobie ale może ktoś miał podobny problem... |
autogaziarz toruń | 2006-09-13 16:16:35 kylo2s zacznij może od tego jaką masz sekwencję anie ganisz gościa który już nie raz napisał tu mądre słowa.nikt ci nie pomoże,jak będzie miał się domyślać co to za silnik,jaka instalka itp. |
kylo2s jedlińsk | 2006-09-14 14:59:12 @autogaziarz wiem, że @croma1 napewno pomógł ale tym co pisał, mi nie pomógł bo stwierdzenie że mam mechanika do dupy albo że potrzebna regulacja to chyba każdy wie. Jesteś pierwszy, który coś pisze konkretnie a jeśli byś dobrze przeczytał mój pierwszy post to byś widział, że jest to silnik 1.8 Passat rok 1997.A niewiedziałem, że trzeba podać markę instalacji. LOVATO
Nie lubię przepychanek słownych więc jeśli znasz odpowiedź to bardzo proszę bo taka jazda mie już wpienia a mechanior nie wie co się dzieje. Dzięki i pozdrawiam |