MotoNews.pl
3 Nie fajnie! (16475/0) - NT

Nie fajnie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś po raz pierwszy musiałęm założyć dojadówkę na dodatek jakaś sflaczała i odrazu pytanko ile powinna mieć atmosfer?

A było to tak:
Wychodzę sobie (jestem w pracy) na zewnątrz i stoję blisko swojego autka... i coś syczy! Gwóźdź wbity w oponę i jeszcze zakrzywiony!! No i zmieniłem na dojazdówkę!
Faktycznie powinna być chiba 15 bo ta jakaś taka mała i autko jest przechylone! NA dodatek jutro nie będę nigdzie jeździł po wulkanizatorach! Czy zawsze mi się musi coś stać w takim głupim momencie Poduszki mi padły przed świętami i nie miałem autka przez cały tydzień! A teraz na niedzielę, jak miałem jechać do rodziców!
Pieprze to! Jak wróce do domu założę zimówkę!

Stary - nie zakładaj zimówek.
Stabilność auta będzie żenująca i jeszcze będzie Cię przepięknie ściągać.
Zestaw niezbyt rozrywkowy - kiedyś z takim jechałem, na szczęście nie daleko.

Ja wczoraj jadę z żonką na grilla zakręcam rozrusznikiem....NIC
myślę sobie kabel spadł..... patrzę: wszystko dobrze
oglądam , oglądam NIC
Już mnie kurw...a wzieła........
Nie podejżewałem kabla WN bo były one nowe.....
Z teściem zaczeliśmy sprawdzać gdzie jest iskra...... i okazało się ,że kabel łączący cewkę z aparatem zapłonowym ...PRZETARŁ się....
Jakiś imbecyl - poprzedni właściciel kupił za duży akumulator - nie jest on przykręcony i jeśli się go dobrze nie ustawi to ma mały luz............ - no i kabelek się przetarł........ - godzina w plecy, ale całe szczęście ,że to taka pierdołka, bo już myślałem ,że to pompa paliwa pojechała na wczasy........

przy okazji mam pytanie: czy ma ktoś na zbyciu nowy kabelek łączący cewkę z aparatem zapłonowym.... może ktoś kupował komplet, bo przetarł mu się któryś z innych kabli... chętnie kupię.....nie uśmiecha mi się kupować całego nowego kompletu.....

Kabelki WN można kupować na sztuki a nie tylko w kompletach.
Podzwoń po sklepach.

ooo nie wiedziałem ...PANOWIE Warszawiacy - gdzie zakupić w Warszawie taki kabelek ???????

Cytat:
2003-05-18 07:00:39, DeeJay pisze:
Stary - nie zakładaj zimówek.
Stabilność auta będzie żenująca i jeszcze będzie Cię przepięknie ściągać.
Zestaw niezbyt rozrywkowy - kiedyś z takim jechałem, na szczęście nie daleko.

Ja mówiłem tylko o jednej... i załozyłem póki co bo co miałem zrobić? Miałem jeździć na dojazdówce? I nie narzekam - normalne wrażenia z jazdy

A bagażniku mam do roboty gumę i jutro po pracy (pracuje do 6 rano) odwiedzę wulkanizatora i odrazu założę

Cytat:
Faktycznie powinna być chiba 15 bo ta jakaś taka mała i autko jest przechylone

A nie mówiłem - nie wiem skad wy bierzecie te 14ki chyba z VW lupo bo nawet golf ma 15ke

Taki już kuipiłem Miał 14-kę - a skąd ja wziął poprzedni właściciel to nie wiem

Jaco, zagadaj do mnie na GG to Ci wyślę.