| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-05 18:55:16 W końcu zglebiłem Essinke W czwartkowy wieczór zamknąłem się z moim autkiem w garażu i po około 4 godzinach wyjechałem juz troszke bliżej ziemi Jak dla mnie to jeździ się całkiem przyzwoicie. Szkoda tylko że nie miałem okazji zobaczyć jak to wygląda na alu. Trzeba poczekać do wiosny...
Oto sprawca całego zamieszania
Tak było przed...
...przód na serii...
i na glebie
...tył przed...
i po
a tak prezentuje się całe auto
Musze przyznać że zaczynam powoli rozumieć chłopaków z BTT. Przejechałem na tych springach około 500km i juz chce niżej i bardziej twardo |
BUGZ VW Golf Variant GT S ... Leszno | 2005-11-05 19:00:14 no ładnie ladnie wyglada napewno lepiej niz przed, ja jak nie sprzedam to sie wkurze i bede inwstowal a jak inwestowal bede to i glebe pewno sobie jakas sprawie
P.S. hmmm nie miales Ty czasem jakichs progow w swoim essim? |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-05 19:09:09 A no miałem progi
Jednak nie pasowały to mojej obecnej koncepcji i w tej chwili zdobią polówkę kolegi |
liked AR 156 SW Chorzów | 2005-11-05 19:36:04 bede brutal i powiem ze nadal wysooooko siedzi |
biernus BMW 525 TDS automat Jastrzębie Zdrój | 2005-11-05 19:39:35 Bardzo ladny essi, bardzo ladne fotki. Elegancko pokazuja BEFORE i AFTER super. Chociaz ja bym sie nie zdecydowal osobiscie.... nie na naszych drogach. Cenie sobie w miare komfortowa jazde (jak na 16letni samochod). Tez jakies podjazdy, krawezniki nie sa mi straszne.. ;D Ale naprawde bardzo OK! Tobie to wyszlo! |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-05 19:47:04
liked wiem dlatego pisałem że teraz mysle ja zrobić niżej |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-05 19:53:42 Biernuś nie jest wcale tak źle. Teraz (jak dla mnie) to jest przyjemnie twardo Z krawężnikami i progami zwalniającymi nie miałem narazie styczności ale myślę że nie powinno być najgorzej |
liked AR 156 SW Chorzów | 2005-11-06 00:01:20 tiaaaa...... sa ludzi ktorzy poprostu nie rozumieja jazdy na niskiej glebie w domu naokraglo slucham o tym, ze niskie auto to mordega |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-06 00:32:19 Hehe chyba powoli zaczynam rozumieć o czym mówisz
U mnie juz po zakupie się zaczęło że po co mi to, że nigdzie nie wjade itp |
masterostry Sympatyk FEFK był mk3 i mk5 CBRlandia | 2005-11-06 04:00:50 kozik super wyszło, esssina znacznie wyładniała
...a odnosnie takiego słuchania, ja to przerabiam po zmianie 175/13 na 205/15 ...........ale itak kiedyś go zlebie |
liked AR 156 SW Chorzów | 2005-11-06 08:29:24
tlumaczenie jest proste: to jest tylko drobne obnizenie
ja np. wczoraj przychaczylem podwoziem lezaca na ulicy kostke brukowa, a moja mama to juz nawet pod przedni zderzak by jej nie przepuscila tyle ze jej sie to nie podoba i chce podwyzszyc ciagle narzeka |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-06 08:50:45
No to niexle. Ja też tak chce
Dzisiaj pierwszy raz przejeżdżałem przez "leżącego policjanta" i udało się bez problemu |
beniobb Sympatyk FEFK RS 2000 Bielsko-Biała | 2005-11-06 09:17:12 kozik essi super, owiele lepiej wyglada!! jesle chodzi o niski zawieszenie i niepotrzebne rozmowy o niskim zawieszeniu to ja juz jesyem po wymianie zalego zawieszenia(przod/tyl) na zime
a na wiosne znowu to samo!! auto z niskim zawieszeniem uczy pokory w miescie zeby gdzies nie walnac w dziure, krater albo cokolwiek w drodze! no ale na rownej nawierzchni i kretych drogach to ogien!! |
ToFastMKIV TEŁENÓFKA MKIV & MKV ... Wronki | 2005-11-06 10:17:14 No panowie efekt gitara. Sam bym sobie cos takiego sprawil tylko problem w tym ze jak obnize essiego to nie wjade do garazu bo zderzak urwe |
ZieleTDH Sympatyk FEFK Czerwony Gromiasty SIERADZ | 2005-11-06 10:39:16 Jak dla mnie to zabardzo sie nie zglebil. Za wysokiego miales tego essa przed gleba:| ja u siebie wlozylem gumy w sprzezyny i na seri tak wysoko nie siedzi:| Bardzo wysoki Twoj ess wersja Tropic chyba jakas. Glaba malo widzialna ale pewnie w srodku twardzo ![]()
Mam nadzieje ze nie obrazilem
Spoko masz car ladny
Moj wyglada tak na seri. Niestety ngdy nigdy nie robilem fot z takiego profila zeby bylo przeswit widac.Mam jakie mam.
zawieszenie seria,springi i gumy w springach. po 1szt. siedzi na Monroekach [ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2005-11-06 10:47:47 ] |
liked AR 156 SW Chorzów | 2005-11-06 11:01:54 zielak.. a pomyslales ze mozesz miec juz springi zbite i dlatego masz nizej na serii? |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-06 14:20:23 Oj Zielak stasznie się obraziłem
W środku faktycznie twardo jest
Ale u mnie i tak jest troche niżej niż u Ciebie chociaz faktycznie mój na serii to był jak czołg, a i tak raz mi się udało podwoziem przychaczyć
|
ZieleTDH Sympatyk FEFK Czerwony Gromiasty SIERADZ | 2005-11-06 14:26:03
Ale sprinki maja taki sam przebieg co amorki. Tylko ze po kzk cikam i sa lekkie przecizenia ;P Kiedy mi Esss lepiej siedzial na seri teraz mam zaiwecze od oriona(wtajmnieczeni wiedza o co chodzi) |
kozik Polo Variant Starogard Gdański | 2005-11-06 14:36:41
Hmmmm... A możesz mnie wtajemniczyć bo jestem ciekawy co to za hybryda |
ZieleTDH Sympatyk FEFK Czerwony Gromiasty SIERADZ | 2005-11-06 14:41:08 jest taki orion na BAZIE. Stoi 2rok. To jest kolegi ojca. orion jest do malowania. ale koles jakos nieche mu sie tego robic.chce go sprzedac. wiec my co dobre to podmienimy. cale zawiszenia mu skubnelismy MONROE tyl porzod(na przglodzie wyszly bardzo dobre)(przed kzk )Nowki tarcze,babny klocki LUKAS. Ten orion stoi na czesciach od gromisatego. Strach go ruszac. Amorki wyjechane,springi pekniete,trcze grubosci linjek, brak kolcook, metal o metal oto caly orion 1.6 CVH gaznik |