Mk7 kombi - polamaly sie zaczepy rolety :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

mam pytanko do kombiakow, jak poradziliscie sobie z tymi zaczepami do rolety od strony klapy, mi sie one polamaly, pekly w polowie, klejenie super glue starczalo tylko na kilka dni bo jezdzac po polskich drogach ehhh Wogole jak te czesci sie fachowo nazywaja ? mozna to gdzies dostac w sklepie i wymienic na nowe ?

Mi też się połamały i podobno w ASO można je kupić niedrogo, ale jeszcze nie dojechałem tam żeby sprawdzić.....

mam jeden w garazu moge wziąśc na zlot

Te zaczepy kosztują coś koło 12 zł za sztukę. Nasz kolega klubowy, slawas1 ma takie w sprzedaży, bo kupowałem od niego jakiś czas temu

Ja kupiłem niedawno pd 12 zł -Tytuł strony-pozycja 2112-hurtownia-Tytuł strony

mirg tylko ze tam widze ze to do 91-95 a ja mam 96 no coz trzeba bedzie uderzyc do kolegi slawasa
wielkie dzieki za pomoc w kazdym badz razie

Koledzy zaczepy do rolety mozna kupic w salonie , ja za 2 płaciłem poł roku temu 23 zł, oryginały. szkoda się bawic w klejenie

Zaczepy do rolety w kombi są chyba identyczne od 91 do 2000

W większości sklepów z częściami do Forda powinienes je dostać, bo często się łamią i ten towar dość dobrze rotuje, a że jest tani - większośc sklepów po jednej sztuce na stronę trzyma na stanie.

Cytat:
mirg tylko ze tam widze ze to do 91-95 a ja mam 96 no coz trzeba bedzie uderzyc do kolegi slawasa
wielkie dzieki za pomoc w kazdym badz razie

ja mam też auto 96 i idealnie pasowały