MotoNews.pl

Dla tych co nie mają pilota

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam ostatnio mnie zastanowiła pewnma rzecz mianowicie: nie mam alarmu a chce mieć pilot do centralnego by nie zmieniać modułu postanowiłem taką rzecz, zakładając alarm w jednym z domów prywatnych wpadł mi pomysł z radiolinią RE 4 H jest to 4 kanałowa radiolinia 2 piloty programowalne tylko pod odbiornik na pilocie 4 kanały czyli dwa mozna wykorzystać pod centralkę i bagażnik reszta dowolnie do różnych dodatkowych bnajerów odbiornik jest od razu w obudowie, mozna sięzastanowić jedynie nad napięciem ponieważ prąd ładowanie w aucie to 14,4 v a tam jest 13,8 v i może być niestabilność napięć ale można to poprzez regfulator zmienić 7 - 18 v i chula koszt centrali to około 100 pln, to jest oczywiście przyszlość 2 miesiące i bedzie gerło co myslicie

a po co tak kombinowac ...sterownik i 2 piloty do centralnego na allegro kosztuje 59 zl

Cytat:
2006-09-14 11:21:13, Dominik_Olechnowicz pisze:
a po co tak kombinowac ...sterownik i 2 piloty do centralnego na allegro kosztuje 59 zl

bardzo fajnie ale ile mają kanałów

od 4 do 6 zalezy roznice cenowe +/- 10zł

dobra xsprawdzilem ceny wywalcie ten wątek napisałem go zbyt [pochopnie nie warto się bawić w radiolinię z domowego alarmu pozdrawiam ZAMKNIJCIE GO