Program diagnostyczny na PDA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedys na forum byl poruszony i podany link z programem na palmtopa zeby mozna bylo podlaczyc go pod ECU i mam taki problem ze go nie moge znalesc ;/ Moze ktos sie orjetuje skad moge sie zaopatrzyc w ten programik?

http://mmcdlogger.sourceforge.net/ tam jest wszystko. Jeżeli by były jakieś problemy to służę pomocą - używam tego programu już pół roku

Wielkie dzieki

Moge przez niego kasowac bledy i zmieniac parametry?

[ wiadomość edytowana przez: mAkArOn dnia 2006-08-17 17:47:57 ]

Zmieniać parametrów nie można(jest tylko wgląd co ma jakie parametry).Ewentualnie w celach diagnostycznych można odłączyć wtrysk (od 1-6), sprawdzic pompe paliwa i coś tam jeszcze.Błędy kasuje.Pozdrawiam

u mnie niestety nie cche chodzic ten program tzn. w ogle nie moge zainstalowac go, chyba dlatego ze mam WM 5.0 na palmie

z tego co kojarzę to programy robione są pod Palm OS a nie mobilne wersje Windowsa.

Programik tak jak napisal opi23 znajdziesz tu . Niby stara wersja ale jak dla mnie funkcjonalnosc ta sama. Zreszta tu masz nowa wersje

[ wiadomość edytowana przez: antonescu dnia 2006-09-09 08:26:28 ]

Cytat:
2006-09-08 02:44:18, mAkArOn pisze:
u mnie niestety nie cche chodzic ten program tzn. w ogle nie moge zainstalowac go, chyba dlatego ze mam WM 5.0 na palmie

Może spróbuj na palmie z WM5 zainstalować emulator palm os i potem normalnie sofcik?

[ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2006-09-11 16:12:50 ]

Dzieki za wszystkie rady kurde ale jak z tym kabelkiem teraz?

tzn jak to jak.?

Chodzi mi o ten kabelek ktory z palma trzeba podlaczyc pod ECu, nie mam go.

Fajnie, macie moze jakies sprawdzone emulatroy ktore beda chodzic na WM5 bo ja juz 3 sciagnelem i zaden nie chodzi, przy instalacji blad wyskakuje

[ wiadomość edytowana przez: mAkArOn dnia 2006-09-15 15:47:18 ]

Kabel do ECU trzeba zrobić samemu bo sie go raczej nie dostanie. Wysyłałem ci kiedyś chyba schemat tego kabla razem z innymi plikami. Moge ci przesłać jeszce raz jeśli chcesz mAkArOn. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: opi23 dnia 2006-09-17 10:52:39 ]

Tu jest dokładny opis po angielsku jak zrobić ten kabel(załączone zdjęcia). http://www.dsmtuners.com/forums/showthread.php?t=203316