Essi mk IV by Gawan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, ze wszyscy sie chwala swoimi autami to i ja sie pochwale . Silnik mam 1,4i i narzie co w nim zrobilem to : zalozenie alusow 15", zmiana kierunkowskazow na biale, lotka na klapie od rs-a, tlunik koncowy przelotowy K&W, usuniety katalizator. A w srodku to fotele od xr3, centralny zamek. Nie dlugo wrzuce jakies fotki.

Cytat:
2006-09-20 21:29:18, Adrian-Gawan pisze:
Jako, ze wszyscy sie chwala swoimi autami to i ja sie pochwale . Silnik mam 1,4i i narzie co w nim zrobilem to : zalozenie alusow 15", zmiana kierunkowskazow na biale, lotka na klapie od rs-a, tlunik koncowy przelotowy K&W, usuniety katalizator. A w srodku to fotele od xr3, centralny zamek. Nie dlugo wrzuce jakies fotki.

no to jakies fotki moze bys zapodal

cos jak moj
moze bym sobie zalozyl oddzielny watek o swoim ale co ja przy nim robie hehe jezdze

[ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2006-09-21 11:12:46 ]

Cytat:
2006-09-20 21:29:18, Adrian-Gawan pisze:

nie no teraz pojechałeś !!!!!!!!!!!!!!!! myślę obejrze fotki a ty mi wyjazd z tekstem ze fotki kiedyś wrzucisz

Cytat:
2006-09-21 11:24:56, RemikGT pisze:
nie no teraz pojechałeś !!!!!!!!!!!!!!!! myślę obejrze fotki a ty mi wyjazd z tekstem ze fotki kiedyś wrzucisz

bo mi kabel od cyfrowki sie popsul i nie mam jak wrzucic fotek

dobra poczekam tu troche

obiecalem zdjecia wiec sa:

FOTO 4
FOTO 5

Tych dwóch nie moge odratować a w dodatku teraz nie można powiekszyć fotek. Niech ktos bardziej obcykany w Imageshack-u to zrobi lepiej

[ wiadomość edytowana przez: GrzEE dnia 2006-09-29 20:05:15 ]

to ja nie wiem co robilem zle ze nie wyswietlaly sie zdjecia

jak dajesz z imageschack to nie musisz juz wybierac "obrazek" z listy ponizej...