[s] sportowy wałek Ireco 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie krotka pilka z mojej strony: w niedziele wyjezdzam i mam chec sprzedac wałeczek pokim jeszcze jest. Ireco 4, jak to jezdzi wie kto widzial jak jezdzi moj maluch ciagnie do odciecia do 7 tys a chcialby jeszcze wyzej. na bredzie idzie od 4500. Stan mysle ze bdb, przejechane moze 2000km, w tym 3 imprezy o charakterze sportowym. Dorzucam komplet szklanek dotartych do wałka. Cena 170 pln. Jesli bedzie chetny szybko, tzn do piatku wplaci kase, to wyciagam walek z silnika i leci do kupujacego. Jeśli nie to ciag dalszy sprzedazy we wrzesniu. pozdrawiam i zapraszam

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-09-21 09:53:45 ]

walek jest jeszcze w stanie uzywalnosci ? tzn jaki ma przebieg ?

jak skladałem silnik wałek byl w idealnym stanie wiec mysle ze przez dwa miesiace nic mu sie nie stalo, nie byl jakos strasznie katowany
Od wyjazdu konrada pod koniec czerwca auto stoi wiec przebieg sie nie zwieksza
Jak konrad wroci za miesiac napewno bedzie mozna obejzec wałeczek

Jakby co wszelkie pytania prosze kierowac do mnie bo 3zer zadko siedzi na necie

a mozesz mi powiedziec pare słow na na jego temat, tzn co trzeba zrobic w silniku zeby go w pełni wykorzystac, ogolnie to patrzalem za walkiem na miasto i mini kjs-y, slyszalem ze to kopia 385 swiatka wiec taki akurat powinien byc

no no pytac krauzerka bo ja moge dlugo nie odpisywac generalnie co moge powiedziec o wałeczku...ja go mialem na glowce splanowanej ok 3,8 mm, zaworach od cc, po pewnych modach poczynionych przez w/w krauzera. do tego breda i w sumie tyle...zamach 3,6 kg. walek na odetkanej bredzie ciagnal od ok 4 tys, moze troszke wyzej, na zatkanej od 3, podobnie na pustaku. krecil sie wysoko, mi spokojnie szedl do odciecia czyli do 7 tys. fajnie sprawowal sie zarowno w miescie jak i na kjsach, aczkolwiek do miasta moglby miec troche lepszy dol, ale to mozna zyskac przez przefazowanie...mi sie lepiej jezdzilo na niefazowanym. generalnie jesli chcesz polaczyc jazde po miescie i jakies starty to mysle ze waleczek jest git. ja bylem z niego bardzo zadowolony. jesli masz jakies pytania to pisz na priva. wracam do polski 13 wrzesnia wiec jak co wtedy bedzie walek do obejrzenia. pozdro

odswiezam. pod koniec przyszlego tygodnia bedzie do obejrzenia/odbioru

up, jak jest ktos chetny to mozemy negocjowac cene

jako ze kolega mi spuscil szklanki do miski olejowej i sie pomieszaly walek idzie bez szklanek. zdjecie:

stan na moje oko idealny

cena 120 pln

up...co to juz nikt nie chce walkow? za darmo przeciez nie oddam

sprzedany