Wjechano mi w tył... Na szczęście Kobieta :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze.

Sprawa prosta.

Mam porysowany zderzak... I wydech spadł na ziemię...

Pytanie techniczne... Czy dostanę sensowną kasę za zderzak ?

Spoleruje pastą Tempo i kasa będzie.

Dobrze kombinuje ?

No jak nie jest pekniety to ubezpieczyciel zaplaci tylko za lakiernika, na flaszke bedzie

Przerabialem to....fajnie by bylo jakby babka miala oc w PZU to ze 250-400 dostaniesz bo masz metalic,a oni placa za lakierownie sasiednich elementow. a pasta tempo 8 zl

Cytat:
2006-09-15 09:25:10, maskekk pisze:
No jak nie jest pekniety to ubezpieczyciel zaplaci tylko za lakiernika, na flaszke bedzie

W 2 miejscach mam plastik "podcięty" gruba rysa... Nie ma płaskiego elementu.

Więc imho kwalifikuje się do wymiany

Gratulacje!!!

THX

heheh no to looz....to rada za free jak wychiagnac dodatkowe 1200....looknij do bagaznika w miejsce mocowania wzmocnien zderzaka....mysle ze pchnela ci blache w przod i masz odksztalcenia w scianie tylnej i na podlodze to sie kwalifikuje do naciagania i daje 1200zl

Oglądałem.

Jest igła.

Uderzenie nie było na tyle mocne... Ona ma słabe straty... Więc u mnie raczej luz.

Ale obadam temat na kanale.

jak masz zielony metalic , to możmey się zamienić zderzakami na jeden dzień , mój ma dwa pęknięcia , więc na pewno pójdzi edo wymiany , a mi postawisz czteropak i będziemy kwita :d

Cytat:
2006-09-15 10:20:53, Zoltar pisze:
Oglądałem. Jest igła. Uderzenie nie było na tyle mocne... Ona ma słabe straty... Więc u mnie raczej luz. Ale obadam temat na kanale.

zobacz czy belka ta plastikowa pod zderzakiem jest cała....

jeśli nie to masz szczęście....

mi zimą gość wjechał w tył truckiem... z zewnątrz zderzak mam pare mm wyżej z prawej strony i lekko się porysował, ale połamała sie belka pod zderzakiem....

ponieważ mam AC robiłem wycene w PZU a oni ściągali kase z Alianza, w którym był ubezpieczony sprawca....

dostałem koło 700 zł.....

kiedy ci sie to stalo bo w srode widzialem twoj bolid na PG za gmachem ETI i wydech miales na miejscu

Dziś w nocy

Do pracy na 8

O 24 strzał

Spałem 4 h

Ojciec nie marudzi

o widze ze nas więcej na PG się pojawia...
tam często ktoś zostawiał taki fajny złoty wozik , może to ktoś stad???

Zolti ty to masz w zyciu farta baba w dupala ci wjezdza a tak na powaznie to wspulczuje

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2006-09-15 23:29:27 ]

witajcie.. nie dalej jak w kwietniu zachaczył mnie gość renówka.. zrobił minimalna ryse na tylnym zderzaku.. żadnych pęknięć nie było.. PZU sprawcy wypłaciło mi 1028zł.. pasta tempo załatwiła sprawe.. mialem okrutny fart. pozdrawiam

sweeper - ja na uczelnie caly czas tylko samochodem jezdze, a to zlote espero owszem czesto stalo na PG, nawet fajnie bylo zrobione

no ja już przestaje jeździć, nie żebym się chwalił, ale w piątek się bronie ...
a na jkaich wydziałch studiujecie , a może wykładacie??
ooo bo zaraz przeniosą posta na Off-topic

Ja na chemicznych, kier. Inzynieria Materialowa

Mnie nie łączyć z PG

Za leniwy jestem.

Ojciec pracuje

ja na mechanicznym: chłodnictwo i klimatyzacja..