Ile trwa procedura przyjęcia do klubu???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich stałych bywalców forum, może ktoś wie ile trwa procedura przyjęcia do klubu, od wysłania zgłoszenia do otrzymania statusu klubowicza??? i jak te wszystkie procedury przebiegają ....???? z góry dzieki za odpowiedź andrzej

Cytat:
2006-09-18 14:42:15, andrzej197710 pisze:
witam wszystkich stałych bywalców forum, może ktoś wie ile trwa procedura przyjęcia do klubu, od wysłania zgłoszenia do otrzymania statusu klubowicza??? i jak te wszystkie procedury przebiegają ....???? z góry dzieki za odpowiedź andrzej

He, he, he....
Jak sprawa oprze się o %%% to procedura może znacząco się skrócić

A tak na poważnie, to wszystko zależy od tego, jak się będziesz zachowywał na forum (nie obrażać nikogo, nie pisać głupot)ile będziesz na nim pisać (im więcej i mądrzej tym lepiej) i mile widziane byłyby wizyty na zlotach (wtedy od razu dostaje się Membera). Bądź OK, a wszystko będzie dobrze. Sam to przerabiałem.

fyfnoscie dniuf.. i bedzies membrem pelnom giembom

Jako,że u nas wszyscy lubią warunki polowe,zaproś modów na zupę chmielową z blasznej menażki,w ilości,żeby pokazało full i od razu będziesz klubowiczem

No piotr'ek ciągle sympatykiem jest

dzięki za wyjasnienie.....bede się starał, postaram się jeszcze zrobić kilka fotek mojego espero i wrzucić doprofilu pozdrowionka andrzej

Cytat:
2006-09-18 18:12:48, piotr_ek pisze:
No piotr'ek ciągle sympatykiem jest

piotr

wiem nawet dlaczego

odpowiedź jest w poście nr 3

Endrjuu wpadnij na zlota
ZLOT W'Wa

dzięki dzięki Paint , mam co prawda zaplanowany weekend dużo
wcześniej ale Geanta mam pod noskiem więc kto wie......właśnie wrzuciłem fote mojego daewoo zrobione minionej zimy...(w zime jeżdże na stalowych felgach, na lato zakładam aluski

[ wiadomość edytowana przez: andrzej197710 dnia 2006-09-18 20:53:17 ]

[ wiadomość edytowana przez: andrzej197710 dnia 2006-09-18 20:56:34 ]

Cytat:
2006-09-18 20:11:38, LOST pisze:
odpowiedź jest w poście nr 3

Error! To taka podpucha była, bo piotr'ek memberem już był, a teraz poślednie stanowiska już go nie rajcują.

Cytat:
2006-09-18 21:12:49, piotr_ek pisze:
Error! To taka podpucha była, bo piotr'ek memberem już był, a teraz poślednie stanowiska już go nie rajcują.