Dla ciekawskich fotki ze zlotu starych samochodzikow w m1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj w M1 w czeladzi byl zlot starych samochodow (przynajmniej tak mi sie wydaje ), robili tam jakies wyscigi czy cos, nie kojarze dokladnie, na szczescie bylem w media markt kupic akumulatorki do cyfrowki i na szczescie byly naladowane a cyfrowke mialem przy sobie... tak wiec popstrykalem pare fotek, sa one pod tym adresem - milego ogladania zycze.

PS. Sorki ze to na to forum, ale nie za bardzo siedze na innych forach moto a fotki robilem glownie z mysla o Was, nie o jakis nieznajomych ludkach z innych for .

Fajne staruszki. Dzięki

FAJNE...TEZ TAKI MIALEM

Super ten biały mercedes . No i srebrne BMW. Szkoda, że nie widać go całej okazałości.

A o wrzucanie tych zdjęć nikt nie powinien mieć pretensji. W końcu nie samym espero człowiek żyje.

...a mnie najbardziej ujęło zdjęcie na samym dole tego zajebiście wielkiego czerwonego amerykańskiego wozu - mam słabość do takich fur...
jeszcze gdyby tylko miał zrobioną hydraulikę "ala low rider"...
psss... psss...

Cholera chcialem te srebrne BMW zrobic cale ale tyle ludzi sie krecilo ze nie byloby widac nawet jakiego koloru jest samochodzik wiec musialem zadowolic sie takimi szczegolikami ehh. W ogole byli nawet panowie z telewizji, wiec mysle ze gdzies - pewnie na regionalnych - leciala relacja .

Całkiem niezłe chyba maja objazdówkę bo w sobotę byli na rynku w Katowicach.
Mnie najbardziej zaskoczyła informacja na tym srebnym (cadilacu??nie pamiętam co to było) ostatnie zdjęcie w górnym rzędzie rej SWD 4A , z tego co właściciel napisał to pojemność silnika w tym potworze to 5,4l (w każdym razie napewno powyżej 5l) ma moc 98 KM

GG