| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-05-11 21:55:37 Dałbyś linka dla ułatwienia...... |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-05-11 21:59:56 |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-05-11 22:25:21 Niezły Szczególnie w takiej cenie. |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2003-05-11 22:30:30 Więcej informacji jest tu.
Aparat ciekawy, ale ma strasznie mało pamięci (max 17 zdjęć w dobrej rozdzielczości). Ja musiałem dokupić do swojego kartę 128 zamiast 16. |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-05-11 23:26:19 Godny polecenia jest Canon PowerShot A 60.
Jeżeli chodzi o kasę. Musisz być przygotowany na to, że jakikolwiek aparat byś kupił będzie ci potrzebna dodatkowa (większa) karta pamięci i ładowarka z kompletem akumlatorków. A to też jest jakiś wydatek. |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-05-11 23:41:12 No powiem coś innego Nie kupuj HP w cyfrakach to szmelc>!!!! znajomi mają HP a ja Canona i HP może się schować przy Canonie nawet A40 jest znacznie leprzy od wyższego modelu HP....
Z cyfraków do 2000zł polecam Canon, sony, Olimpus pozostałe już odstają wiem coś o tym bo pracuje z fotografami i sam obecnie mam Canona A70 miałem A40 jak narazie niemoge narzekać.. Łukasz miał Sony i też foty były śliczne natomiast HP, Premier, i inne takie marki to już badziewia miałem okazje to sprawdzić własnoręcznie........ |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-05-12 08:01:32 Aparat to nie tylko Optyka i Matryca jest jeszcze nieszczesny Soft i ogolne warunki użytkowania które czasami bywają uciążliwe i tu mamy największe różnice pomiedzy dobrymi i słabymi aparatami..
Dobra optyka to już dużo ale to niezapewnia ładnych fotek zalerzy jak sobie jeszcze soft radzi z nastawami a tu bywa róznie... i kwestia poboru mocy istotna sprawa... dobry aparacik potrafi spokojnie zrobić 50 fotek na komplecie akumulatorów z lampą.. słaby wywali ci się po 10... znajomy ma HP i straszne psy na nim wiesza.. a gość jest raczej konkretny i zna się ale to tak na marinesie... Proponuje najpierw iść do sklepu i pobawić sie nim troche przy sprzedawcy może porównać z innym .... Ja bym niewybrał HP ale decyzja nalerzy do ciebie.... |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-05-12 11:39:41 A tam do mnie To nie ja kupuje tylko ojciec.... Ja to bym kupil jakis z zoomem optycznym minimum 6-7 ale to juz wieksza kasa... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-05-12 18:28:05 Aparacik nie jest zly jak na swoja cene, jednak ja mam aparat mniej znanej w polsce firmy - Mercury - i naprawde za cene za jaka go zalapalem (510zl!) aparacik ma mozliwosci aparatow HP z przedzialu 1.5 - 2.2 tys zl i robi swietne jakosciowo zdjecia (zero przebarwien, przebyskow, dobrze radzi sobie soft nawet z doborem jasnosci pod slonce i redukowaniem przeblysku sloneczka), jednak skoro nie lubisz zabawek to nie polecam bo aparacik jest strasznie maly (w ogole nie mam pojecia jak Mercury moze produkowac takie aparaty za TAKA cene, testujac spodziewalem sie szmelcu a tu prosze, TAKA FIGA Widzac mine kumpla, ktory bedac rok temu w anglii wydal 550 funtow na sprzet gorszy od mojego, moje serce i umysl wspiera radosc Swoja droga jesli ojciec fotograf to pewnie i tak nie bedzie sie kierowal opiniami z netu, tylko sam sprawdzi czy mu dany aparat pasuje. Ale naprawde ja Mercurego chwale, nie wspominam juz o bagatelnie niskim poborze mocy z akumulatorkow |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-05-12 21:54:47 Ojciec ostatnio kupił aparacik.. fakt że teoszke droższy, bo dał 450 USD, ale jest godny polecenia... umieszczam instrukcje w jezyku polskim, w formacie pdf.
Instrukcja |