Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() krzysiek_rogal Caro GSi Łęczyca/Łódź | 2009-01-15 10:28:34 Hej,
butla ma legalizacje wybita na sobie. Wiec jezeli jest jeszcze wazna to przeglad przejdzie. Jezeli nie to papier nic Ci nie pomoze, bo przy przegladzie patrza glownie na to co jest na butli. pozdrawiam, Krzysiek |
![]() DoliN Miłośnik FSO zdrapek JGA / KAT | 2009-01-15 10:35:27 Jeśli Masz wbity gaz do dowodu, to nie powinno być problemu, bo na butli jest data. |
![]() BolimA Miłośnik FSO PF '81 / E34 '90 Warszawa - Wola | 2009-01-15 16:41:34 U mnie w firmie diagnosta zawsze mi przypomina, ze bym zabral papiery od butli jak jade do niego na przeglad... zawsze zapominam, ale mowi, ze powinien je sprawdzic. |
![]() marcij Miłośnik FSO Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2009-01-26 21:18:32 No ja przechodzilem przeglad z gazem tylko raz , ale w stacji , gdzie robie to od ponad 10 lat i diagnosta pierwsze co , jak tylko popatrzyl na samohcod "ten polonez? a papier na butle gazowa jest ?" i potem na podstawie tej homologacji przez 10 minut sprawdzal cos w komputerze. Troche bylem zaniepokojony , bo butle mam z odzysku, ale wszystko przebieglo bez problemu. |