PROBLEM UNIDEN PRo 510XL+HUSTLER magnes 100cm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no niby wszystko było strojone tyle że na moim samochodzie i ja tego osobiscie nie widziałem sprzedawca powiedział że wszystkie antenki przez niego sprzedawane są juz zestrojone wystraczy tylko podłączyc radio i antene i wszystko bedzie smigac tylko to chyba nie w moim przypadku dzisja tekże testowałęm to wszystko o nadal jest to samo ja wszystko szłysze a mie praktycznie nie słyszano CO TO MOZE BYC RADIO DO BANI ?????????????

Kazda antene trzeba zestroic indywidualnie do samochodu. Sprzedawca jest baranem i nie ten asortyment powinien sprzedawac

ja ma ten sam problem posiadam unidena 510 i antene President FLORIDA.przez miesiąc wszystko działało ok,od pewnego czasu ja słyszę wszystkich a nikt mnie nie słyszy.pojechałem z reklamacją,antena była zestrojona prawidłowo z radiem i dziwo po jakimś czasie w serwisie zaczeło wszystko działać teraz raz na jakiś czas znowu to samo występuje...czyli słychać mnie i po chwili znowu nie....najprawdopodobniej jest to wina zasilania z zapalniczki,tak myślę...
A CO WY O TYM MYśLICIE???

koledzyb hastlery sa wstepnie zestrojone ale czeba je stroic ustalcie miejsce a potem jedzcie do szpenia i niech wam wystroi antenke ale przywas taki koszt to od 10 do 30zł i bedziecie mieli spokój