MotoNews.pl
2 Wygrana. (160048/26) - NT

Wygrana.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

W środę odbierałem razem z zoną wygraną -toyota AYGO
Zawsze myślałem ,że w takich konkursach to nagrody są rozdane przed losowaniem, a tu taki fart .

kilka danych autka:

silnik 1.0 12v 3cylindry,abs,wspomaganie,elek.szyby,4 poduszki,radio CD + 6 głośników

autko bardzo przyjemne. Do 130 km/h zbiera się bardzo ładnie.

NO CO TY!!!!!!!!??????????

Jestes pierwszą znaną mi (co prawda wirtualnie ) osobą, która wygrała cokolwiek cenniejszego, niz 3-ka w totka!!!

Gratulacje!!!
Graj w sobote w lotto!!!
Pozdr P.

O rzesz, kurde mać...

Taki fart!

Gratulkacje!!!!!!!

A tak z ciekawości co to za konkurs i ile musisz zapłaciś podatku od wygranej?

No to GRATULACJE!!!

O kurczę....
a można wiedzieć w jakim konkursie???

Gratulacje

Witam , ja znam kolesia który wygrywa auta notorycznie. Wygrał Opla
Zafirę, Toyotę Yaris, Fiata Barchetta, Citroena C2, Fiata Punto!!!!!!!!!!!!! To jest fart. Gra we wszystko - tzn batoniki, czekoladki ciasteczka gdzie tylko jest jakiś konkurs. Ile kompów lodówek rowerów wygrał to już nie wspomnę. Generalnie większość uważa że nie da się wygrać i poprostu nie gra - a jednak.....

Cytat:
2006-09-22 11:40:40, mgrio pisze:
Witam , ja znam kolesia który wygrywa auta notorycznie. Wygrał Opla Zafirę, Toyotę Yaris, Fiata Barchetta, Citroena C2, Fiata Punto!!!!!!!!!!!!! To jest fart. Gra we wszystko - tzn batoniki, czekoladki ciasteczka gdzie tylko jest jakiś konkurs. Ile kompów lodówek rowerów wygrał to już nie wspomnę. Generalnie większość uważa że nie da się wygrać i poprostu nie gra - a jednak.....

A świstak siedzi i zawija te sreberka....

Wygrana to właściwie dziecka.

NUTRICJA

Zona wysłała SMS-a z jakiegoś soczku czy czegooś tam.
Po paru tygodniach dzwoni do zony kobitka i mówi ,że właśnie odbyło się losowanie i wygrała samochód.

Firma bardzo porządna podatek też zapłacili

GRATULACJE dla żony

PS. Znam osobiscie goscia, ktory trafił 6 w totka. A wiec zdarza sie.

Cytat:
2006-09-22 11:45:49, tomtu pisze:
Zona wysłała SMS-a z jakiegoś soczku czy czegooś tam.

Ehh.. ile ja już wydałam kasy na takie smsy i ciągle nic
Pozdrów żonę-szczęściarę

Cytat:
2006-09-22 11:51:54, maltoron pisze:
Znam osobiscie goscia, ktory trafił 6 w totka. A wiec zdarza sie.

A ja każdego grającego w lotto wypytywałem się zawsze "Znasz osobiście kogoś kto 6-kę trafił?". Nikt nie znał.
Pozostaje pozazdrościć i czekać na promocję tyskiego, bo w ich konkursach zawsze (sposobem) wygrywam.

Co do szóstki to faktycznie cieniutko, ale 5 raz trafiłem, trzy lata temu. Tyle, ze niską, bo przy kumulacji i dużo ich było. A kilkanaście lat temu 5 trafiła też moja babcia

Gratulacje

GRATULUJĘ!!!
Esperaka sprzedajesz?

Cytat:
2006-09-22 11:40:40, mgrio pisze:
Witam , ja znam kolesia który wygrywa auta notorycznie. Wygrał Opla Zafirę, Toyotę Yaris, Fiata Barchetta, Citroena C2, Fiata Punto!!!!!!!!!!!!! To jest fart. Gra we wszystko - tzn batoniki, czekoladki ciasteczka gdzie tylko jest jakiś konkurs. Ile kompów lodówek rowerów wygrał to już nie wspomnę. Generalnie większość uważa że nie da się wygrać i poprostu nie gra - a jednak.....

GARTULUJE WYGRANEJ !!!

Ja znam kobitke co nie pracuje tylko tłucze we wszystkie konkursy SMSowe. W tym roku wygrała 20 tys i 100 tys ( z tymi 100 tys. ma jakis problem bo sprawe skierowala do sadu nie chca jej wyplacic) a w zeszlym roku trafila jakies auto. Tez mi sie nie chcialo wierzyc.

Kiedyś w Angorze był artykuł o jakimś zawodowcu wygrywającym non-stop.

Cytat:
2006-09-22 20:53:36, vitex pisze:
Ja znam kobitke co nie pracuje tylko tłucze we wszystkie konkursy SMSowe. W tym roku wygrała 20 tys i 100 tys ( z tymi 100 tys. ma jakis problem bo sprawe skierowala do sadu nie chca jej wyplacic) a w zeszlym roku trafila jakies auto. Tez mi sie nie chcialo wierzyc.

ciekawa jestem ile wydała na te smsy

Cytat:
2006-09-22 21:05:59, Madziarka pisze:
ciekawa jestem ile wydała na te smsy

Ja Ci powiem*, jak beczki 5l tyskiego wygrywałem. Beczka kosztujące w sklepie ponad 30 zł wychodziła mnie 5-10 zł. Beczek wygrałem 14.

* - jak zasłużysz.

Cytat:
2006-09-22 21:24:33, piotr_ek pisze:
Ja Ci powiem*, jak beczki 5l tyskiego wygrywałem. Beczka kosztujące w sklepie ponad 30 zł wychodziła mnie 5-10 zł. Beczek wygrałem 14. * - jak zasłużysz.

ooo to widzę, że jednak zasłużyłam, skoro mi napisałeś co i jak

Cytat:
2006-09-22 21:54:32, Madziarka pisze:
ooo to widzę, że jednak zasłużyłam, skoro mi napisałeś co i jak

Nic Ci nie napisałem. Napisałem, co wygrałem, a jak to moja tajemnica.