Sprzedam Espero 1,5 1997+gaz Płock cena 5900 do negocjacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdjęcia wkleję jutro.Przebieg 165 tys.kolor biały,elektr szyby,lusterka,antena,centr.zamek,radio oryginalne.Samochód technicznie bardzo zadbany,ostatnio wymienione wszystkie podzespoły gazu,docisk i tarcza sprzęgła,termostat,nowe opony.Samochód nigdy nie był potłuczony i nie malowany.
Ubezpieczenie ważne do 02-2007r,przegląd do 07-2007.
telefon dla chętnych 509535848 Bogdan
Pozdrawiam
Wszystkich[

[ wiadomość edytowana przez: aiwackowska dnia 2006-09-21 07:55:57 ]

Niestety -obiecałam,że zrobię kilka zdjęć i zrobiłam ,jak umiałam tak zrobiłam,ale niestety nie wiem w jaki sposób się je tu wkleja.
Może ktoś mi podpowie.
Za pomoc dzięki.
pozdrawiam

pomocny moze być ten watek Jak się wkleja zdjęcia

życze udanej transakcji

Cytat:
2006-09-21 07:58:28, aiwackowska pisze:
Niestety -obiecałam,że zrobię kilka zdjęć i zrobiłam ,jak umiałam tak zrobiłam,ale niestety nie wiem w jaki sposób się je tu wkleja. Może ktoś mi podpowie. Za pomoc dzięki. pozdrawiam

Klikasz na ten link:
http://www.imageshack.us/

Klikasz na przycisk "Przeglądaj...."

Zaznaczasz fotkę którąchcesz wkleić. Zatwierdzasz.

Dla pewności zaznacz
resize image? 800x600 (15-inch monitor)

Klikasz na "host it" i czekasz aż wczyta fotki.

Później skopiuj ostatni link ze strony jaka się załaduje "Direct link to image".

Otwierasz tutaj nowy post klikasz na "obrazek"
No i wklejasz ten skopiowany link w okienko jakie pojawia CI się po kliknięciu przycisku "obrazek"

Klikasz na podgląd i sprawdzasz czy wszystko jest OK.

Bardzo dziekuje za pomoc.załatwię to po godzinie 15 ,bo moja firma załozyła blokadę i nie mogę połączyć się z e stroną
www.imageshack.us.
DO popołudnia mozna ewentualnie moje wymęczone zdjęcia zobaczyć na www.otoMoto.pl
numer ogłoszenia C1629644

[ wiadomość edytowana przez: aiwackowska dnia 2006-09-21 08:49:20 ]

Poczytałam sobie teraz NASZE forum i widze ,że są tu głównie młodzi ludzie.
AAAAA do mnie codziennie przychodzi ktoś do mojego esperaka i są to głównie emeryci.
A dla nich chyba ten samochód jest za szybki.
Zeszłam z ceną do 5000 tysięcy złotych bo oczywiście targują wszyscy cenę, jeżdżą ,chwalą i więc ej się nie pojawiają.
Muszę boczekać na jakiegoś fascynata ----młodszego niż 60 siątka.
Pozdrawiam

To witaj w klubie!!!
Moje autko dodatkowo było sprawdzane na ściezce, grubość lakieru, znaczki na szybach i takie tam...
Wszystkie badania potwierdzają moje słowa, które kupujący słyszą przez telefon, więc sam już nie wiem, o co chodzi.
Niektórzy nie rozmawiają nawet o cenie, więc chyba tak oglądaja sobie auta dla oglądania...
Pozdr. P.

To fakt dokładnie mam to samo,od tygodnia nie mogę się przespać po południu bo ciągle przychodzą oglądacze w rozmowie to już biorą i kupują ,ale niestety więcej się nie odzywają.I tak wygląda przedaz mojego esperaka.