SPRZEDAM ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam moje espero. rejestracja 30.12 1996(na karoserii nabite 97).auto sprowadzone z korei w całości. posiadam książkę serwisową. auto jest zadbane, welurowa tapicerka wstawki drewno podobne drążek z kremowej skóry i podłokietnik. kokpit podświetlany na niebiesko. właśnie wymieniłem sprzęgło. dwa miesiące temu zmieniłem klocki i szczęki chamulcowe. kolor granatowy. auto nigdy nie było u blcharza ani lakiernika. posiada alarm firmy prestiż. w aucie jest radio z cd firmy LG (całkiem to nieźle gra). GŁÓWNYM ATUTEM JEST TO ŻE AUTO POSIADA INSTALACJĘ GAZOWĄ , PODUSZKE POWIETRZNĄ , KLIME (do napełnienia drobna nieszcelność na chłodnicy przy śrubie wentylatora), ABS.
Cena jaką chcę uzyskać to 8500 zł ale ponegocjować można.
Kontakt tel 600 365 859.
Pozdrowienia od starego klubowicza JOGII.

Cytat:
2006-09-20 13:17:30, Jogii pisze:
sprzedam moje espero. rejestracja 30.12 1996(na karoserii nabite 97).auto sprowadzone z korei w całości. posiadam książkę serwisową. auto jest zadbane, welurowa tapicerka wstawki drewno podobne drążek z kremowej skóry i podłokietnik. kokpit podświetlany na niebiesko. właśnie wymieniłem sprzęgło. dwa miesiące temu zmieniłem klocki i szczęki chamulcowe. kolor granatowy. auto nigdy nie było u blcharza ani lakiernika. posiada alarm firmy prestiż. w aucie jest radio z cd firmy LG (całkiem to nieźle gra). GŁÓWNYM ATUTEM JEST TO ŻE AUTO POSIADA INSTALACJĘ GAZOWĄ , PODUSZKE POWIETRZNĄ , KLIME (do napełnienia drobna nieszcelność na chłodnicy przy śrubie wentylatora), ABS. Cena jaką chcę uzyskać to 8500 zł ale ponegocjować można. Kontakt tel 600 365 859. Pozdrowienia od starego klubowicza JOGII.

szczęki Hamulcowe
alarm chyba prestige

jaki silnik??

no i wrzuć fotki

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-09-20 21:00:08 ]

Za błędy przepraszam.
Silnik 2.0 wersja CD
Zdjęcia dla zinteresowanych wyślę meilem
POZDRAWIAM