Dostałem mandat!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak ...
postawiłem auto jak zwykle pod szkołą. skreśliłem karty postojowe(moja zasrana szkoła jest w centrum). karty sa godzine i kosztują 3 zeta. na jeden dzień trzeba ok 6 kart czyli 18 zeta(stac kogos aby tyle codziennie bulić?) wieć mazak i pióro, i tak było od dwóch lat.. przeważnie jedna karta starczała na jakieś 2-5m-cy(wiec co jakiś czas karty zmieniałem)
kiedyś mazałem pod szkołą karte i taki bubek co je sprzedaje widział to bo przechodził koło mnie(cholera że też go nie zauważyłem)
dziś wychodze ze szkoły a tu mandat ...
i co na nim pisze:klarta numer bal bla bla i nr bla bla bla itp wielokrotnie skreślane. Najlepsze jest to że mandat wystawiny po dwunastej a ta karta co była na dwunastą była nie używana!
i wacham sie czy zapłacić tym buc!@# czy nie ? raz juz dostalem mandat i zaplacilem (pierwszy raz przyjechałem do szkoły i nie miałem zadnej karty)
mysle ze przestane jezdzic autem (KUR!@#@#$ MAC SKUR@#$#$% JEDNE)

a pochawlisz sie do jakiej szkoly chodzisz bo ja mam ten sam problem

Druga sprawa jest taka to nie wiem czy wiesz ale ta strefa jest nielegalna. Ja dostalem juz kilka takich karteczek z czerwona kreska przez srodek i powiem ci ze sobie nimi tylek podcieram lub robie samolociki na lekcji Najlepszy jest moj kolega ktory je kolecjonuje (doliczelem sie u niego 79 mandacikow) i nie zamierza im je placic.
Po trzecie firma odpowiedzialna za strefe nie ma prawa sprawdzic twoich danych sobowych (ustawa o ochronie praw osobowych) zwiazku z czym nie maja jak ci przyslac ponoweienia mandatu a mandacik np mogl wiatr porwac mogl tez jakis "niedobry" przechodzien sobie go wziasc bo pomyslal ze chcialby przeczytac co ci "zieloni" wkladaja za szybe itp
Po czwarte to dogioles ze podales dane gdy placiles za pierwszy mandat (bo chyba sie podaje z tego co mi wiadomo) bo moj drugi kumpel podal falszywe dane i teraz ma ich gdzies.

Pozdrowionka i nie daj sie frajerom

no nie pamietam czy im dane podawalem...
mam potwierdzenie to se lukne
chodze do zse na loretanskiej
Teraz napisali mi na mandacie kolor samochodu czerwony a wtedy rdzawy
poczekam az mi mi przysla cos do domu....
a narazie niech sie walą na ryj
kumpel z klasy tez dostal mandat i zaplacil
...potem znowu dostal i nie zaplacil... od roku nic mu nie przyszlo...
ale do szkoły to chyba teraz autkiem nie bede jezdzil (to ma plus bo dziennie dojazd kosztowal mnie 4zeta za sama benzyne a to przeciez mogloby byc piwo )
P.S zapłaciłeś za któryś mandat? ile ich masz?

[ wiadomość edytowana przez: Putin dnia 2003-05-08 23:29:03 ]

hehe to ciekawe czy widziales kiedys moja skode stojaca na loretanskiej bo chodze do tej samej szkoly

Ja nie placilem rzadnego mandatu (pierwszy dostalem tez jakos rok temu) i nic mi nie przychodzi do domu

No fakt ja tez rzadko jezdze do szkoly autkiem lepiej wydac na piwko

kurde jak to?
chodzisz na rano czy na popołudnie?
skoda z takimi żółtymi pasami?
ja jezdziłem codziennie do szkoły autkiem...
dziś też pojade tylko gdzie go zaparkuje...

[ wiadomość edytowana przez: Putin dnia 2003-05-09 12:30:55 ]

hmm skoda z zoltymi pasami no co ty
moja skoda wyglada tak jak ta na zdjeciu obok i roznie mam do szkoly czasami na rano czasami na popoludnie zalezy od dnia

A ty jaki masz kolor kaszlaka moze jakies znaki szczegolne
Ach ale ten swiat maly

Na strefach to sie nieznam ale co do mamndatow to moge powiedziec tyle ze w pazdzierniku miałem mandat za 200PLN i tydzien temu było sztk sztuk dziendobry tu pan komornik!!! Przyszedl po kase za mandat i tzreba było dopłacic tlko 12 PLN za koszty egzekucji Ale mam jeszcze mandat z maja ubiegłego roku i narazie sie o ten mandat nie upominaja- zobaczymy moze zaginoł Dla wiadomosci u mnie komornki jezdzi czerwonym hundajem atosem wiec go niewpuszczajcie

Szacuneczek

moj kaszel jest czerwony i ma czarne fele z bialymi obrzerzami.
co do mandatu w strefie to ty misio masz mandat za wjazd do sterfy a ja za parkownie.. po za tym tam nie ma strefy tylko sobie to jakas firma zrobila. ty pewnie dostales mandat od strazy miejskiej

a ja dostałem w zeszłym roku w lutym potargałem na oczach tego typa co wypisał a było to na ulicy koletek i do tej pory nic nie przyszło

brawo łukasz , brawo