| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-08 22:48:27 a pochawlisz sie do jakiej szkoly chodzisz bo ja mam ten sam problem Druga sprawa jest taka to nie wiem czy wiesz ale ta strefa jest nielegalna. Ja dostalem juz kilka takich karteczek z czerwona kreska przez srodek i powiem ci ze sobie nimi tylek podcieram lub robie samolociki na lekcji Po trzecie firma odpowiedzialna za strefe nie ma prawa sprawdzic twoich danych sobowych (ustawa o ochronie praw osobowych) zwiazku z czym nie maja jak ci przyslac ponoweienia mandatu a mandacik np mogl wiatr porwac mogl tez jakis "niedobry" przechodzien sobie go wziasc bo pomyslal ze chcialby przeczytac co ci "zieloni" wkladaja za szybe itp Po czwarte to dogioles ze podales dane gdy placiles za pierwszy mandat (bo chyba sie podaje z tego co mi wiadomo) bo moj drugi kumpel podal falszywe dane i teraz ma ich gdzies. Pozdrowionka i nie daj sie frajerom |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-09 08:02:20 hehe to ciekawe czy widziales kiedys moja skode stojaca na loretanskiej Ja nie placilem rzadnego mandatu (pierwszy dostalem tez jakos rok temu) i nic mi nie przychodzi do domu No fakt ja tez rzadko jezdze do szkoly autkiem lepiej wydac na piwko |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2003-05-10 00:45:38 hmm skoda z zoltymi pasami no co ty moja skoda wyglada tak jak ta na zdjeciu obok A ty jaki masz kolor kaszlaka moze jakies znaki szczegolne Ach ale ten swiat maly |
lukaszc (S) ![]() 5x126 Cracovia | 2003-05-14 11:05:53 a ja dostałem w zeszłym roku w lutym potargałem na oczach tego typa co wypisał a było to na ulicy koletek i do tej pory nic nie przyszło |
Putin Kraków | 2003-05-14 11:45:21 brawo łukasz , brawo |