[O] Obspawana buda do malucha.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oddam obspawana bude do malucha w stanie raczej kiepskim, podloga raczej do wymiany, blotniki, pas przedni. Ale za to ma wazny papier, oc do 19.10, przeglad do grudnia. Oddam za czteropak lecha

powinienes sie prosic zeby ci ktos trupa sprzatnal z przed domu bo to tylko problem a ty jeszcze 4pak browara chces

Cytat:
2006-09-22 13:37:39, bartong44 pisze:
powinienes sie prosic zeby ci ktos trupa sprzatnal z przed domu bo to tylko problem a ty jeszcze 4pak browara chces

No ale lecha...

lech mi sie zle kojarzy

Jesli nikt go nie wezmie to sam go na zlom wywioze, tyle. Myslalem ze moze komus potrzebny jest papier.

e skąd....

a elektryka zostanie dlamnie panie ??

Maluch bedzie do wziecia z Warszawy, a co rozumiesz pod pojeciem elektryka?

Cytat:
2006-09-22 17:12:52, ziemczon pisze:
Jesli nikt go nie wezmie to sam go na zlom wywioze, tyle. Myslalem ze moze komus potrzebny jest papier.

mialem na mysli ze nikomu raczej nie bedzie potrzebny
ja sie nie moge pozbyc papiera na 131 z hakiem i gazem a co dopiero na zwyklego kaszla ktorych pełno

heh ja próbuje sprzedać moja w sumie dobrą bude w porównaniu do maluszków, jakie niektórzy z forum podejmują sie naprawiać, ale nikt nie chce
nawet za darmo
jesli nikt nie wezmie to bedzie musiał isc na złom...

Mariusz jak chcesz to mam elektryke Fl, z mojego bobka- przy wyciąganiu instalacji zawsze naznaczam każdy kabelek, wiec dumac bys nie musiał co do czego