Warsztat w Kraku koło Selgrosa potrzebny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję pod koniec tygodnia przetrzepać auto ( Lancię TD), szczególnie pod kątem geometrii, jakiejś chociaż szczątkowej diagnostyki stanu turbiny, sposobu naprawienia i śladów po dzwonie (skali dzwonu), stanu poduszki powietrznej, a poza tym pewnie standardowego przeglądu rejestracyjnego. Najlepiej, aby było to w miarę niedaleko Selgrosa w Kraku, ale niekoniecznie. Pomóżcie bracia z Cracka !

wiem ze poochaty pracuje lub pracowal w jakims warsztacie kolo selgrosa,nie mam pojecia czym oni dysponuja tam,napisz do niego to ci poei co tam mozesz sprawdzic

naprzeciwko m1 (czyli blisko selgrosa) są warsztaty można to nazwać "wioska warsztatowa' ale nieznam żadnego z nich albo bart albo poochaty będą mogli coś wiecej powiedziec

no ja tam pracuje.jesli potrzebujesz zrobic np. przeglad stanu zawieszenia,posprawdzac luzy,wahacze itd to warsztat w ktorym pracuje ci to zrobi.diagnostyka poduszki powietrznej...za sciana jest dobry elektryk,podepnie do kompa i mysle ze wszystko posprawdza.elektryk ma numer centralna 77,my mamy 79.wjezdza się jadac od selgrosa w strone m1,pierwsze swiatla za selgrosem w prawo i od razu drugi raz w prawo.i do konca.