| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2006-09-14 19:16:25 Drodzy forumowicze, pomóżcie proszę,
Byłem na przeglądzie i niestety nie przeszła omesia badań. A usterki to: wykonać prace spawalnicze podłoga + prawa podłużnica tył, W związku z tym gdzie ja znajdę szybko w Szczecinie dobrego blacharza ?, mam na to 14 dni i jeszcze kogoś kto mi dobrze uszczelni podwozie. Przeprowadziłem się tutaj raptem 2 lata temu, samochód mam od roku i nic nie wiem. Dziękuję za ewentualny odzew i pozdrawiam PS. do wszystkich którzy od razu będą sugerowali zmianę stacji , ja wożę dziecko, i chcę żeby oma była sprawna dlatego tam pojechałem. A pan Zenek wbijający pieczątki zawsze się znajdzie.[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2006-09-14 20:18:15 ] |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-09-14 19:52:13 Zmień poprostu stację diagnostyczną. |
ryba-1 Jeep Grand Cherokee Bydgoszcz | 2006-09-14 20:07:37
dokladnie. wpadnij do Bydgoszczy to sie zrobi |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2006-09-26 20:31:08 No i po sprawie, (dzięki 7gsi) Autko przeszło przeglądzik bezproblemowo, aż się mechanior zdziwił, blacharz nawet mi progi zamalował wewnątrz .
Jeszcze tylko OC i po sprawie na roczek, i może do Bydgoszczy przyjadę. |