[s] silnikowe szejcetpińdzięsiąt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to tak mam do sprzedania:
- blok,
- cylindry z tłokami,
- wał korbowy,
- popychacze,
- wałek(dzisiaj zobacze jak krzywki),
- pokrywe pompy oleju,
- miske olejową ze smokiem,
- pokrywe zaworów przygotowaną do malowania,
- rozrusznik(kluczyk),
- rozrusznik (linka),
- aparat zapłonowy(podejżewam że nie jeden )
- oblachowanie silnika,
- koło zamachowe,
- alternator,
- docisk sprzęgła
To chyba by na tyle ale jak coś to pisac gaźników już nie mam bo sprzedałem...,

UP
UP
UP

UP

ludzie zabierać to wszystko oddam za bezcen bo nie mam miejsca na nowy motor a czas mnie juz pędzi!!

mam jeszcze duzo nowych uszczelek wiec jak ktos potrzebuje to odzywac się nie ma już: oblachowania aha i znalazłem nówka szuka docisk...

ile za docisk ?

ile dasz wal cene
nówka cie interesuje??

jakie masz uszczelki i ile zanie wolasz interesuja mnie tylko nowe

uszczelke pod głowice uszczelki osłon drążków popychaczy uszczelki pompy paliwa uszczelke pokrywy rozrządu i jeszcze dużo innych pisz jakie potrzebujesz a ja ci powiem czy mam

potrzebuje wszytkie uszczelnienia procz miski olejowej i glowicy
czyli potrzeba mi uszczelki pod panewki glowne pod oslony popychaczy uszczelki miedziane pod cylindry pod aparat zaplonowy pod kape zaworowa pod rozrzad zimeringi najlepiej przod tyl corteco pisz co masz z tej listy

Cytat:
2006-07-29 10:51:40, CEHU pisze:
uszczelke pokrywy rozrządu

tutaj akurat uszczelka zbyteczna, najlepszy jest silikon i to wystarczy oraz dociagnie bardziej zawór oleju czyli zwiększy ciśnienie

Cytat:
2006-07-29 22:32:12, spruchberyl pisze:
potrzebuje wszytkie uszczelnienia procz miski olejowej i glowicy czyli potrzeba mi uszczelki pod panewki glowne pod oslony popychaczy uszczelki miedziane pod cylindry pod aparat zaplonowy pod kape zaworowa pod rozrzad zimeringi najlepiej przod tyl corteco pisz co masz z tej listy

dzisiaj zajże do mojego warsztatorium i ci jeszcze napisze priva ale na teraz moge powiedziec ze mam:
- uszczelke osłony popychaczy
- pod aparat zapłonowy
- pod rozrząd

za ile blok jaki stan najlepiej foty.

wiesz Cyp ja ci jutro coś wiecej na blok odpowiem dam foty i sobie zobaczysz, bo tak to naprawde ciężko mi co kolwiek powiedziec...

a wiec tak cyper wstepnie go wyczyszciłem i porobiłem foty... jeżeli na tyle podoba się to jutro go mogę dalej rozłożyć i wyczyścić dotkliwiej(czytaj na błysk)
masz foty:

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-07-31 22:56:29 ]

up

jaki stan rozrusznika na kluczyk i ile za niego? bez elektromagnesu

stan jest ok zresztą wiesz jak sie odemnie kupuje
walnij ceną

jak ci walne cena to sie przestraszysz co to znaczy stan ok? tzn ze raz na 3 przekreccenia lapie czy za kazdym razem lapie?

Cytat:
2006-09-21 19:54:43, 3zeR_MDS pisze:
jak ci walne cena to sie przestraszysz co to znaczy stan ok? tzn ze raz na 3 przekreccenia lapie czy za kazdym razem lapie?

walnij na priv ze mna sie dogadasz
łapie za pierwszym