121 punktów karnych za 20 minut szaleństwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poczytajcie o kretynie:
Tutaj.

Dzisiaj o 19 w faktach bedzie o tym kolesiu

Totalny debilizm!!!
Brak mi słów!!!

Wiecie co... I tak miał szczęście, że go nie zastrzelili (choć akurat tego powinni).
Być może to ten idiota którego widziałem jakiś tydzień temu. Wyjeżdżałem ze Świdnika właśnie. Jechałem za radiowozem - polonezem. Nagle z rykiem wyprzedził mnie (na podwójnej ciągłej) motocyklista. Zobaczył radiolkę, zwolnił, podwinął tablicę i pooooooooooooooooooooszedł. Gliniarze nawet nie próbowali nic zrobić.
Mam nadzieję, że ten debil dostanie dożywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów...

ale komantarze o bmw 318i moga naprawde rozbawic

Cytat:
2006-09-24 20:07:29, Navi pisze:
Mam nadzieję, że ten debil dostanie dożywotni zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów...

No... już widzę, jak się będzie tym przejmował. Ja ponad miesiąc jeździłem bez PJ i jakoś się nie martwiłem.

albo miał koles pecha albo meła umiejetnosci prowadzenia motocykluznam pare osob osobiscie któzy jezdza podobnie(dawcy nerek) i nieslyszałem jeszcze zebych policja chciala kontolowac a co dopiero sciagac samochodem

Film z pościgu

A dzisiaj ta Vectra kręciła sie po mieście. Ma anteneę CB. I kierowcy przez radio gratulowali policjantom udanego pościgu

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-09-27 21:36:49 ]