MotoNews.pl

[S] skrzynia,most,przeguby i inne Omega A kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zainteresowanych
2 lata temu sprowadziłem dla siebie omege A 91r c20ne kombi na części , troche wykorzystałem reszta się wala . oto co mi zostało :
-wał,skrzynia manual,most +przeguby ,chłodnica,fotele przod,hak oplowski,zderzk tył i pare innych drobiazgów .
chętnych zapraszam na priv lub tel.605162630
pzdr
Artur

..Jaka cena za most?? bedzie pasował do sedana 2.0 z 92r?

Mam naciski odgórne żeby posprzątać w piwnicy i kanale .
Sprzedam wszystkie graty z omegi 91r c20ne kombi :
Skrzynia, wał , most ,półosie z przegubami , hak oplowski, zderzak tył , klapa tył , relingi ,
chłodnica , kierownica , fotele przód jasne, szyby boczne tył, chyba jakieś drzwi zostały, głośniki i jeszcze kilka innych rzeczy o których w tej chwili nie pamiętam . Oddam wszystko za jednym zamachem za 600zł .
Chętnych zapraszam do Warszawy

pzdr
Artur

..Most z półosiami - juz moj

A tak z ciekawości, jak Ty chcesz do siebie ten dyfer wsadzić, będziesz wycinał dziurę w podłodze bagażnika ? Kombiki 2,0 mają przecież inne dyfry niż sedany.

..Chyba nie masz racji ..Mosty roznic sie moga jedynie przelozeniami, w kombi sa "silniejsze" ..Jesli sie myle niech mnie kots poprawi

To Cię zmartwię, też mam dyfer do wymiany i mój mechanik, który notabene pracuje w serwisie Opla, stwierdził że "to se ni da", sam szukam i w tych "dużych" z kombików można przebierać, a z "małymi" jest problem, więc handlarze windują cenę. Zresztą to nazewnictwo pewnie skądś się wzięło.

..no wlasnie jest z tym problem.. Tak jak mariossomegos powiedzial mi dzis, jest kilka rodzajów tago badziewia, wiec nic tylko liczyc na farta. Mam wlasnie przed soba most od 2.0, niby wejscie na cienkie poloski, glowka taka jak powinna byc, zobaczymy jak wyglada ten od kolegi z Kombi, bo Cena jest bardzo dobra..