Swiatlo stopu w blendzie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ten temat juz byl Ale cos nie moge za pomoca wyszukiwarki na niego natrafic Takze prosze o porade albo o linka do watku gdzie sie dowiem jak podlaczyc swiatla pozycyjne w blendzie by robily takze ze STOP.

Z gory dziekuje za odpowiedz a nie zganienie

tu cos 1 tu cos 2 i tu cos 3

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-26 19:28:34 ]

Cytat:
2006-09-26 19:25:55, markon pisze:
tu cos 1 tu cos 2 i tu cos 3 [ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2006-09-26 19:28:34 ]

No dobra cos juz mniej wiecej wiem

Cytat:
2006-09-26 18:24:41, Torp12 pisze:
Wiem ten temat juz byl Ale cos nie moge za pomoca wyszukiwarki na niego natrafic Takze prosze o porade albo o linka do watku gdzie sie dowiem jak podlaczyc swiatla pozycyjne w blendzie by robily takze ze STOP. Z gory dziekuje za odpowiedz a nie zganienie

Powiem Ci jak się to robi u nas...piszesz na priva lub gg do kumpla że masz taki problem...i przy odrobinie wolnego czasu /tudzież farta coby się zgrać/ za kilka godzin masz gotowy np. stop w blendzie

...ale wiesz...Warszawa...tam jest Qrewnie mało Klubowiczów

Jest jeszcze dla Ciebie ratunek jak nie dasz rady ...przyjedź na Zlota PL lub na Zlota do Katowic...

Powodzonka !

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-09-26 23:38:16 ]

Cytat:
2006-09-26 23:36:20, bogdan1 pisze:
Powiem Ci jak się to robi u nas...piszesz na priva lub gg do kumpla że masz taki problem...i przy odrobinie wolnego czasu /tudzież farta coby się zgrać/ za kilka godzin masz gotowy np. stop w blendzie ...ale wiesz...Warszawa...tam jest Qrewnie mało Klubowiczów Jest jeszcze dla Ciebie ratunek jak nie dasz rady ...przyjedź na Zlota PL lub na Zlota do Katowic... Powodzonka ! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-09-26 23:38:16 ]

Sie ogarne raczej sam z tematem Wkoncu 2 lewych rak nie mam

Cytat:
2006-09-27 00:07:42, Torp12 pisze:
Sie ogarne raczej sam z tematem Wkoncu 2 lewych rak nie mam

...no przecie ...Żartowałem (se troszkie)

Pochwal się jak coś zdziałasz

Pozdrawiammmm

Cytat:
2006-09-26 23:36:20, bogdan1 pisze:
Powiem Ci jak się to robi u nas...piszesz na priva lub gg do kumpla że masz taki problem...i przy odrobinie wolnego czasu /tudzież farta coby się zgrać/ za kilka godzin masz gotowy np. stop w blendzie ...ale wiesz...Warszawa...tam jest Qrewnie mało Klubowiczów Jest jeszcze dla Ciebie ratunek jak nie dasz rady ...przyjedź na Zlota PL lub na Zlota do Katowic... Powodzonka ! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-09-26 23:38:16 ]

Ewentualnie bliżej jest Konin,40 minut i zrobione
Tyle mi to czasu zajęło, a można zrobić to tak:
Jak ściągniesz obudowę lamp na klapie ,
wykręć żarówkę od świateł pozycyjnych
żarówka powinna być z dwoma włóknami
W oprawce powinien być przewód zalutowany a obok otwór, czyli miejsce na drugi przewód Wkładasz tam przewód (cisza zboki)
i go lutujesz tak żeby nie wyleciał i nie zrobił zwarcia,
Natomiast drugą końcówkę łączysz z przewodem od stopu w lampie bocznej
Osoby które robiły to inaczej niech to skorygują

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2006-09-27 11:56:22 ]

Zrobiłem to bardzo podobnie, z tym że:
Najpierw połączyłem prawą lampę z lewą.
Później jednym kabelkiem, przez tą rurkę peszelową podłączyłem do kostki w lewej lampie bocznej.

Spoko spoko jak będziesz na zlocie W-wy to to zrobimy
Jak kula przyjedzie to on ma przetwornice na 220v w samochodzie
weź tyko z 1,5 m przewodu i lutownicę, cynę itp...
Na ostatnim zlocie Pl Andik i B1 robili to hurtowo mnie i kuli też(dzięki jeszcze raz) więc SPOX
Pozdro Paint

Cytat:
2006-09-27 09:42:23, krzychu_ch pisze:
Zrobiłem to bardzo podobnie, z tym że: Najpierw połączyłem prawą lampę z lewą. Później jednym kabelkiem, przez tą rurkę peszelową podłączyłem do kostki w lewej lampie bocznej.

zrobiłem tak samo