KATOWICE odbiór folii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeżeli Wam pasuje mogli byśmy się spotkać np.w niedzielę 11.05.2003 tam gdzie był ostatni zlot rano około 9 lub wieczorem 21-22 bo na razie jestem dostępny a potem kto wie gdzie mnie znów poniesie
I tu pytanie przywieźć folie w całości czy pociąć na kawałki o rozmiarze naszych zegarów (choć szczerze mówiąc nie chce mi się)
Komu odpowiada niech się wpisze pod wieczór zadecydujemy

GG

JAK KTOŚ JEŹDZI LIMUZYMĄ, MUSI LICZYĆ SIĘ Z WYDATKAMI

Pozdrawiam G

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz20CD dnia 2003-05-10 09:32:56 ]

Niestety, mi nie pasi bo zaraz wyruszam w trasę i będę dopiero w poniedziałek !
Ale mam nadzieję, że "mój" kawałek niebieskiej foli ostanie się do mojego powrota
Grzegorz, będę polował na Twoją akrywność na GG lub Forum
i wtedy sie umówimy

Pozdrawiam !

ja też jestem nieco uziemiony!...moja kobietka twardo się uczy i muszę sprawować opiekę domową...ale skoro Katowice to może podjadę gdzieś w Twoje okolice?..kiedy tylko będę luźniejszy to zadrynkam i jak będziesz podjadę...tylko gdzie?

a ja zato chetnie kolo 21:00 mozge podskoczyc po folie w umówione miejsce.!!!! jakby co to GG.

Witam !!!

Ja dopiro dziś dostałem sie do kompa....
I jak z tymi foliami ???
I na dodatek wczoraj skończyłem kolejne "naście"..... więc i tak nie mógłbym być...

Może jakiś inny termin ?

Sorrki że tak późno ale nie miełem wcześniej dostępu
Czy komuś odpowiada dziś tj. poniedziałem 21-22 koło lotniska czyli tam gdzie był ostatni zlot??

GG

Zaczekam do 20 :30 jak nikt się nie zgłosi to drugi termin jutro 21:00 lotnisko muchowiec
Najwyżej jak co to mnie nie będzie

GG

Kurcze Blade! /czyli wieczny łowca? / może ok.21.00 bym siem wyrwałem??mam tam w pobliżu sprawę do załatwienia /pretekst?/...może akurat!?...a chętnie bym zobaczyłem jak świecą teraz zegarki u Ciebie po przeróbce!....z której strony lotniska byś ewent.był??...

No jedna osoba to już coś
Jeżeli ktoś jeszcze by się zgłosił to przy końcu lotniska tak jak jedzie autobus 50 koło ogródków działkowych jest tam małe skżyrzowanko i polewej parking

GG

To ja już wsiadam i jadę !

OK !!!

Ja tez sie pojawie.!!!

Czyli ja też jadę ale mam jeszcze czas

GG

JAK KTOŚ JEŹDZI LIMUZYMĄ, MUSI LICZYĆ SIĘ Z WYDATKAMI

Pozdrawiam G

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz20CD dnia 2003-05-12 20:41:54 ]

He he he!! wniosek z tego, że robimy NSZB / nieoficjalny spontaniczny zlocik błyskawiczny!/ Przykulam się też...ok.21.30 ...poczekajcie chwilę jakby co!

Bogdan, chyba nie zdążyłeś
Ja o 20.00 już wychodziłem z domu, przy lotnisku byłem pierwszy , potem dojechał Lotuss i o 21.00 nasz "dealer" folii - Grzegorz
Czekaliśmy dość długą chwilę, w końcu pocięto folię jak należy i powrót !

Ps. Wielkie dzięki dla Pycela za folię

Aha, Adminek mam też dla ciebie folię !

Taaak !

Dzięki dla Pycla....
ale tez i dla Grzegorza z jak to określił HenBas "dealer'kę"...

Ps.
HenBas
Ten wypadek wyglądał makabrycznie....
Nissan Terano całkowicie bez dachu....

No taaaak! Czysty Pierd...ny Poniedziałek!! Panowie ze Śląska mnie odjechali....a zmieściłem się w „akademickim”! /21.45/ cóż,było mi przykro ale nie to mnie tak podqrwiło!!..otóż w drodze na nieformalny, nieszczęsny mini-zlocik przystanąłem nieopodal na stacji BP....wszedłem do środka na 3 minutki, a po wyjściu zobaczyłem, że jakiś SKURWYSYN wyrysował mi /chyba wkrętakiem?!/ potężną szramę na prawych tylnych drzwiach !!!!...po chwili zostałem dobity zwiedzając pusty parking na lotnisku..../ale to tylko gwożdzik do trumny/...Do tej chwili moja krew ma temperaturę krytyczną !!

Uuu, wspólczuję Boguś. Znam ten ból z autopsji . Chyba nie muszę pisać co powinno się robić z takimi [cenzura].

Zawsze sobie mówię to tylko auto....ale jak przyjdzie co do czego to tak się prawie czuję jakby mnie pocięli ...Qrwa Mać!!!!...najgorzej, że mam niewiarygodnie napięty budżet na najbliższych parę miesięcy jak nie stanie się cud to będę takim "hipisowskim" obdartusem musiał jeżdzić kto wie ile ??!!